Sokak hayvanlarını zehirlediler

Muğla Milas’ta sokakta yaşayan kedi ve köpekler ölü halde bulundu. Mahalle sakinleri sık sık sokak hayvanlarının zehirlendiğini belirtirken, olayla ilgili...

Muğla Milas’ta sokakta yaşayan kedi ve köpekler ölü halde bulundu. Mahalle sakinleri sık sık sokak hayvanlarının zehirlendiğini belirtirken, olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Haber: Volkan Yıldız

Muğla’nın Milas ilçesine bağlı Ören Mahallesi’nde yaşanan olayda, mahalleli sokakta yaşayan kedi ve köpekleri ölü halde buldu. Mahalleli yürek burkan manzara karşısında büyük bir üzüntü yaşarken, bu durumun sık sık yaşanmasına isyan etti.

Milas Tarım ve Orman Müdürlüğü personeli ve jandarma ekipleri, vatandaşların ihbarıyla bölgeye gelerek inceleme yaptı.

SOKAK HAYVANLARININ ZEHİRLENDİĞİ SONUCUNA VARILDI

Milas Tarım ve Orman Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada kedi ve köpeklerin zehirlendiği sonucuna varıldığına dikkat çekilerek şu ifadelere yer verildi:

“İlçemiz Ören Mahallesinde kedi ve köpeklerin zehirlenmesi ile ilgili şikayet üzerine; İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğümüz ile Ören Jandarma personeli işbirliğinde olay yerine ivedilikle gidilerek yerinde incelemeler yapılmıştır. Yapılan inceleme sonucunda ölen hayvanların zehirlendiği sonucuna varılarak; ölen hayvanlar otopsi yapılması için İzmir Bornova Veteriner Araştırma Enstitüsü Müdürlüğüne gönderilmiştir. Konunun takipçisi olarak İlçe Müdürlüğümüz gerekli çalışmaları hassasiyetle sürdürmektedir.”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Muğla Haberleri Haberleri