Tokat, Fidancılık sergisini gezdi

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat bu yıl 13. Kez kapılarını açan Ödemiş Süs Bitkileri ve Fidancılık Sergisinde incelemelerde bulundu.Milas Belediyesi...

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat bu yıl 13. Kez kapılarını açan Ödemiş Süs Bitkileri ve Fidancılık Sergisinde incelemelerde bulundu.

Milas Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Mustafa Çoban ile sergi alanını gezen Başkan Tokat Milas Belediyesi tarafından yenileme çalışmaları süren caddelerde kullanılacak süs bitkileri ve dikilecek ağaçlar hakkında firma yetkililerinden bilgiler aldı.Ahmet Yesevi, Cumhuriyet, Güveç Dede, Kuvayi Milliye gibi bir çok caddede devam eden kaldırım ve yol düzenleme çalışmalarının tamamlanmak üzere olduğunu ,bundan sonra peyzaj çalışmalarına geçileceğini belirterek Ödemişte açılan sergiyi peyzaj çalışmaları hakkında fikir sahibi olma adına incelemede bulunduklarını söyledi.

Milas geneli ve mahallerde önemli yeşillendirme çalışmaları yaptıklarını ve park alanları yarattıklarını söyleyen Tokat ; Süs bitkileri ve Fidancılık sergisinde gördüğümüz değişik türdeki bikti ve çiçekleri Milas'ın tüm cadde , sokak ve parklarında kullanarak güzel bir ambiyans oluşturmayı hedefliyoruz. Tüm çalışmalarımız daha yeşil bir Milas için dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Milas Haberleri Haberleri