Vekil Alban’dan Muğla Gazetesi’ne ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Muğla Milletvekili Mürsel Alban, Menteşe’deki basın meslek kuruluşları ile yerel gazetelere düzenlediği ziyaret programı...

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Muğla Milletvekili Mürsel Alban, Menteşe’deki basın meslek kuruluşları ile yerel gazetelere düzenlediği ziyaret programı kapsamında Muğla Gazetesi’ni ziyaret ederek, basının mesleki sorunları kendisine iletildiği sürece, Meclis’te gündeme getireceğini dile getirdi.

Sinem Karakaya

CHP Muğla Milletvekili Mürsel Alban, Ramazan Bayramı öncesi Muğla Menteşe’deki basın meslek kuruluşları ile yerel gazeteleri ziyaret etti. Ziyaretler kapsamında Muğla Gazetesi çalışanlarıyla bir araya gelen Milletvekili Alban, yerel basının sorunları ve çözüm önerilerine ilişkin fikir alışverişinde bulundu.

Gazete çalışanlarının yaklaşan Ramazan Bayramını da kutlayan Muğla Milletvekili Mürsel Alban, “Yerel basın kentin sesidir. Eleştiriye hep açığım yeter ki hakarete varan yaklaşımlar olmasın. Objektiflik gereği eleştirilen kişinin de görüşleri alınmalı. Bu açıdan ben yerel basını çok önemsiyorum. Basın mesleğinin sorunları da tarafıma aktarıldığı sürece Meclis gündemine taşıyacağımın bilinmesini isterim” dedi.

Milletvekili Alban’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, teşekkür eden Muğla Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Elvan Göçer de, “Siyasilerin yerel basına bakış açısı çok önemli. Malumunuz yerel basın zor günler yaşıyor. Bizlerin sorunlarının çözümü noktasında köprü vazifesi görmeniz bizlere güç verecektir. Biz gazete yayın politikası olarak her kesime de önem veriyor, haberleri kişilerin siyasal yaklaşımlarına göre değerlendirmiyoruz. Haber değeri taşıyan her haber gazetemizde yer alıyor. Nazik ziyaretinizden dolayı teşekkür ederim” diye konuştu.

Ziyaretin sonunda Alban, Muğla Gazetesi çalışanları ile sosyal mesafe aralığını gözeterek, fotoğraf çektirdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Muğla Haberleri Haberleri