Sevdiğim kadının atlayışını izledim

Sevdiğim kadının atlayışını izledim
Mankenler Kraliçesi Aslı Baş’ın ölümüyle ilgili olarak turizmci Ahmet Bayer “sevdiğim kadının atlayışının canlı tanığıyım” dedi.  Olayla...

Mankenler Kraliçesi Aslı Baş’ın ölümüyle ilgili olarak turizmci Ahmet Bayer “sevdiğim kadının atlayışının canlı tanığıyım” dedi.  Olayla ilgili olarak Bodrum Cumhuriyet Savcısı Bülent Baki, hazırladığı 7 Aralık tarihli fezlekeyi Muğla Cumhuriyet Savcılığı'na gönderdi. Fezlekede, turizmci Ahmet Bayer'in 'cinayete iştirak', oğulları Hakan ve Volkan Bayer'in 'cinayet' suçundan yargılanmasını istedi. Muğla’da ki iki Cumhuriyet Savcısı gönderilen fezlekeyi inceleme başladı. Fezleke ile ilgili kararın yılbaşından sonra verileceği öğrenildi.

Bilirkişi cinayet demişti

2003 yılı Mankenler Kraliçesi yarışması birincisi 32 yaşındaki Aslı Baş, 21 Temmuz 2010 tarihinde saat 02.30 sıralarında, turizmci Ahmet Bayer'in Yalıkavak Beldesi'ndeki Clup Flipper Tatil Köyü içindeki villasının6.5 metreyüksekliğindeki terasından düşerek yaşamını yitirmişti. Manken Aslı Baş’ın ölümüyle ilgili olarak  Ulusal Kriminal Büro Adli Kriminal İnceleme ve Raporlama Kuruluşu tarafından geçen 19 Nisan'da hazırlanan ön bilirkişi raporunda, 'Kadın düşmüyor, atlamıyor, atılıyor' ibaresi üzerine ifadelerine başvurulan turizmci Ahmet Bayer'in oğulları Hakan ve Volkan Bayer, geçen 29 Ağustos'ta tutuklandı. Olayla ilgili 30 Ekim 2012 tarihinde yine aynı kuruluş tarafından hazırlanan 172 sayfalık detaylı ikinci bilirkişi raporunda da manken Baş'ın cinayete kurban gittiği belirtildi.

Savcı da cinayet dedi

Manken Aslı Baş’ın ölümüyle ilgili olarak Bodrum Cumhuriyet Savcısı Bülent Baki, hazırladığı 7 Aralık tarihli fezlekeyi Muğla Cumhuriyet Savcılığı'na gönderdi. Fezlekede, turizmci Ahmet Bayer'in 'cinayete iştirak', oğulları Hakan ve Volkan Bayer'in 'cinayet', suçundan yargılanmaları talep edildi. Bodrum Cumhuriyet Savcısı Bülent Baki’nin gönderdiği fezleke Muğla Cumhuriyet Savcılığınca incelemeye alındı. İki Cumhuriyet Savcısı Fezlekeyi inceliyor. Fezleke kabul edilirse Hakan ve Volkan Bayer cinayet suçundan turizmci Ahmet Bayer ise cinayete iştirakten yargılanacak. İki Cumhuriyet Savcısı tarafından incelenen fezlekenin kabul edilip edilmeyeceği yılbaşından sonra belli olacak. 

Atlayışını canlı izledim

Turizmci Ahmet Bayer “Aslı ile düzeyli ve ileriye yönelik ilişkimiz vardı. Aslı'nın aşırı kıskançlığı nedeniyle iki yıl ayrı kaldıktan sonra tekrar bir araya geldik. Aslı benim için en değerli kişi olarak kalacak. Onun saçının bir tek teline dahi zarar gelmesini istemezdim. Onu ömrümün sonuna kadar şükranla anacağım. Basit bir kıskançlık nedeni ile tartıştık. Ona değer vermediğimi, eski eşimin beni hala sevdiğini söyledi. Bu düşüncesinin yanlış olduğunu söyledik. Ardından, ağabeyine gitmek istediğini söyledi. Ardından da 'Gidiyorum ama ağabeyimin yanına değil, intihar etmeye' deyip, 4-5 adım yürüdükten sonra koşup, terastaki çitlerin üzerinden kendini boşluğa bıraktı. Olayın hemen ardından fenalaştım. Sürekli cinayetten bahsediyorlar, bir ay sonra hayatımı birleştireceğim ve ömür boyu birlikte olmak istediğim, çocuklarımla tanıştırıp, kızlarımla birlikte yatıp kalkan beni hayata bağlayan bir insana bunu nasıl yapabilirim veya yapılmasına izin verebilirim? Sevdiğim kadının atlayışının canlı tanığıyım” dedi.

Bu haber toplam 527 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.