“Babam Olsaydı Benimle Oynardı” Dedi, Belediye Başkanı Okul Bahçesine Kamyonla Kar Getirdi

"Babam Olsaydı Benimle Kar Oynardı"
Seydikemer Şehit Gürcan Akan İlkokulu öğrencisi Mesut Emir, yayınladığı bir videoda Belediye Başkanı Önder Akdenizli’ye seslenerek yürekleri burkan şu ifadeleri kullanmıştı:
"Başkan amca, babam ben küçükken vefat etti. Eğer babam olsaydı kar yağdığında benimle kar oynardı. Belki siz benimle oynamak istersiniz."

Okul Bahçesine Kamyonlarla Kar Taşındı
Bu anlamlı çağrıya kayıtsız kalmayan Belediye Başkanı Önder Akdenizli, hemen talimat vererek yüksek kesimlerden toplanan karları bir kamyonla okul bahçesine getirtti. Kar dolu kamyonu okulun önünde gören Mesut Emir ve arkadaşları büyük bir sevinç yaşadı.

"Sen İstedin, Biz Getirdik"
Okul bahçesinde Mesut Emir ile bir araya gelen Başkan Akdenizli, küçük çocuğa sarılarak; "Canım benim, sen istedin ben getirdim" diyerek bu anlamlı hayali gerçeğe dönüştürdü. Okuldaki tüm çocukların katıldığı kar topu savaşına Başkan Akdenizli de eşlik ederek çocukların mutluluğuna ortak oldu.

Mesut Emir, hayalini gerçekleştiren "Başkan Amcasına" sarılarak teşekkür ederken, okul bahçesinde ortaya çıkan görüntüler izleyenlere duygusal anlar yaşattı.


Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.