Seydikemer'de yabancı uyrukluların iş yerleri denetlendi!

Seydikemer'de yabancı uyrukluların iş yerleri denetlendi!
Muğla'nın Seydikemer ilçesinde yabancı uyruklulara ait iş yerlerine yapılan denetimde usulsüz işlemlerden ceza uygulanırken, bazı iş yerleri de mühürlendi.

Seydikemer İlçesinde zabıta ekiplerince, perakende ticareti yapan iş yerlerine yönelik denetim gerçekleştirildi. Yabancı uyruklulara ait iş yerlerine yapılan denetimde usulsüz işlemlerden ceza uygulanırken, bazı iş yerleri de mühürlendi.

Seydikemer  Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri sorumluluğu altında bulunan yabancı şahıslara ait işyerlerine Seydikemer İlçe  Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri ile birlikte gıda, ruhsat ve hijyen denetimi gerçekleştirdi.

Hijyen kurallarına uygunluk ve işyeri çalıştırma ruhsatlarının incelendiği denetimlerde yabancı uyruklu kişiler tarafından işletilen çeşitli işyerleri hijyen kurallarına aykırı durumlar ve evrak eksikleri gerekçe gösterilerek mühürlendi.

Bu haber toplam 37 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.