Seydikemer'de Nikah salonu yapılıyor

Seydikemer'de Nikah salonu yapılıyor
 MUHABİR
Seydikemer’de ilk olma özelliği taşıyan ve Eşen Çayı kenarına yapılacak Nikah Salonu projesinde çalışmalar başladı. Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli’nin talimatıyla hayata geçirilecek nikah salonu modern mimarisi ve Eşen Çayı manzarası ile evlenecek çiftlerin mutluluklarına ev sahipliği yapacak.

Seydikemer’in ihtiyacı olan ve ilçenin ilk nikah salonu olma özelliği taşıyacak Nikah Salonu, Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli’nin talimatıyla hayata geçiriliyor.

Seydikemer Belediye Binasının bahçesine, Eşen Çayı kenarına 80 metre kare kapalı alan olarak tasarlanan ve yeni evlenecek çiftlerin konforlu bir alanda nikah törenlerini yapmaları için dizayn edilen projenin kısa sürede tamamlanması hedefleniyor.

BAŞKAN AKDENİZLİ: “EN KISA SÜREDE HİZMETE AÇACAĞIZ”

Nikah salonun modern mimarisi ile dikkat çekeceğini dile getiren Başkan Akdenizli; “Evlenecek çiftlerimizin nikahlarını Belediye Hizmet Binası içerisinde yer alan salonumuzda kıyıyorduk. Seydikemer’imizin uzun zamandır ihtiyaç duyduğu bir hizmeti daha hayata geçiriyoruz. Projemiz tamamlandı ve Belediyemiz ekipleri Nikah Salonu yapımı için çalışmalara başladı. 50 kişiyi ağırlayacak nikah salonumuzda gelin, damat odası, ön ve arka giriş, misafir oturma alanı, salon ve ofis bulunuyor. Nikah salonumuzu en kısa sürede tamamlayarak halkımızın hizmetine açacağız. Hayırlı olsun” diye konuştu.

Bu haber toplam 289 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.