SEYDİKEMER’DE “TOPLU SÜNNET ŞÖLENİ" BAŞLADI

SEYDİKEMER’DE “TOPLU SÜNNET ŞÖLENİ" BAŞLADI
Muğla'nın Seydikemer ilçesinde "Toplu Sünnet Şöleni" kapsamında çocuklar sünnet edilmeye başladı. 110 çocuk, Seydikemer Devlet Hastanesi’nde son derece hijyenik şartlarda sünnet olmaya başladı.

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli öncülüğünde yapılan Toplu Sünnet Şöleni kayıtlarının sona ermesinin ardından sünnet işlemi başladı. Kayıt yaptıran 110 çocuk Seydikemer Devlet Hastanesi’nde son derece hijyenik şartlarda sünnet olmaya başladı. Aileleriyle birlikte hastaneye gelen çocuklar oldukça heyecanlıydı. Kimi korkup ağlayan, kimisi heyecandan yerinde duramayan çocukları, hastane personeli ve aileleri rahatlatmaya çalıştı.

Başkan Akdenizli, beraberinde Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Karakuş ve Muharrem Gökcen ile Seydikemer Devlet Hastanesine geldi. Sünnet işlemi tamamlanan çocukları tek tek ziyaret eden Başkan Akdenizli, geçmiş olsun temennisinde bulundu. Çocuklara moral ve motivasyon veren Başkan Akdenizli, önümüzdeki günlerde yapılacak Toplu Sünnet Şöleni’nde sürpriz hediyeler olacağını söyledi. Sünnet olan çocukların aileleri de Başkan Akdenizli’ye böyle bir organizasyon yaptıkları için teşekkür etti.

SÜNNET İŞLEMLERİ PEYDERPEY YAPILACAK

Çocuklara ziyaretin ardından açıklama yapan Başkan Akdenizli, Seydikemer Belediyesi olarak sosyal projelere imza atmaya devam ettiklerini söyledi. Başkan Akdenizli; “Uzun bir aradan sonra ilk defa sünnet işlemi düzenliyoruz. Yaklaşık 110 çocuğumuz farklı günlerde peyderpey sünnet olacaklardır. Yavrularımızın sünnet işlemleri uzman hekimler eşliğinde, Seydikemer Belediyesi tarafından yaptırılmaktadır. Yavrularımıza ve ailelerine geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Tüm sağlık çalışanlarımıza teşekkür ediyorum.

Sünnetler bittikten sonra da çocuklarımıza sünnet şöleni yapıp küçük hediyeler vererek bu özel günü taçlandırmak istiyoruz. Rabbim bugün sünnet olmaya başlayan çocuklarımızın büyüyüp askere gittikleri, evlendikleri günleri de görmeyi bize nasip eder inşallah. Çocuklarımızı ve ailelerini bu özel günlerinde yalnız bırakmak istemedik. Sünnet yaşına gelen çocuklarımıza böyle bir jest yaparak yanlarında olduğumuzu hissettirmek istedik” dedi.

(İLKER ŞİMŞEK)

Bu haber toplam 578 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.