SEYDİKEMER’DE TURİZME KATKI SAĞLAYACAK YOL ASFALTLA BULUŞTU

SEYDİKEMER’DE TURİZME KATKI SAĞLAYACAK YOL ASFALTLA BULUŞTU
Seydikemer’in Korubükü ve Kayadibi Mahallelerini bir birine bağlayan, bölge turizmine katkı sağlaması beklenen bağlantı yolunda asfalt serim çalışmaları sona erdi. İki mahalleyi bir birine bağlayan yolda incelemelerde bulunan SeydikemerBelediye Başkanı B. Önder Akdenizli, hizmetlere devam edeceklerini söyledi.

Seydikemer, her geçen gün değişmeye ve gelişmeye devam ediyor. Seydikemer’in modern ve yaşanabilir bir kent haline gelmesi amacıyla gece gündüz demeden çalışan Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, asfalt çalışmalarına da ara vermeden devam ediyor.

Seydikemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünün, 2023 sezonu asfalt çalışmaları kapsamında ilk olarak asfalt serimine başladığı Korubükü ve Kayadibi Mahallelerini bir birine bağlayan yolda asfalt serim çalışmaları tamamlandı. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin çalışmalarını yerinde inceleyen ve çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Akdenizli’ye Başkan Yardımcıları Mustafa Karakuş, Muharrem Gökcen, Belediye Meclis Üyeleri Hakan Büyükaydın, Zeki Yanatma, KayadibiMahalle Muhtarı Yusuf Özbek ve Korubükü Mahalle Muhtarı Hakkı Kılınç eşlik etti. Bölgede yaşayan vatandaşlar tarafından büyük bir sevinçle karşılanan Başkan Akdenizli’yevatandaşlar hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

Asfalt serim çalışmalarını inceledikten sonra kısa bir açıklama yapan Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli; “Seydikemer Belediyesi olarak ilk asfalt çalışmasına buradan başladık ve çok güzel de bir yol oldu. Vatandaşlarımıza hayırlı olsun. Seydikemer’imizin hizmetkarı olmaya geldik dedik. Hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

MAHALLE MUHTARLARININ YOL SEVİNCİ

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli’ninvatandaşların talep ve isteklere hemen cevap verdiğini belirten Kayadibi Mahalle Muhtarı Yusuf Özbek; “Bu yolun yapılması gerekiyordu. Gerçekten ortaya güzel bir yol çıktı. Turizme katkı yapacağına inanıyorum. Bu yolu yaptığınız için halkımızın adına Belediye Başkanımız Bayram Önder Akdenizli’ye teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Her zaman Başkan Akdenizli’ye destek olacaklarını dile getiren Korubükü Mahalle Muhtarı Hakkı Kılınç; “Bu yolumuz Korubükü ve Kayadibi Mahallelerimizi birleştiren bir yolumuz. Burası çok işlek bir yol. Başkanımdan Allah razı olsun. Buraya geldi, gördü ve bu yolun çok geniş olması için talimat verdi. Bu bizi çok mutlu etti. Her zaman Belediye Başkanımız Bayram Önder Akdenizli’nin arkasındayız.” ifadelerini kullandı.

Mahalle sakinlerinden Ali İhsan Kılınç da; “Korubükü yolu daha önce yoktu. Bizler çok taş çektik. Korubükü yolu bataktı. Traktörler çıkmıyordu. Burası ana yoldu. Başkanımız sağ olsun bu yolu yaptı” dedi.

(HABER MERKEZİ)

Bu haber toplam 283 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.