Sinpaş Holding’ten Marmaris’e gelen depremzedelere destek

Sinpaş Holding’ten Marmaris’e gelen depremzedelere destek
Sinpaş Holding,  depremden etkilenen 10 ilden gelen ve Marmaris’teki uygun ev ve otellerde misafir edilen 5 bin vatandaşa, yaklaşık 20 bin adet acil ihtiyaç duyulabilecek giysi ve hijyen malzemelerini ulaştırdı.

Türkiye çapında etki yaratan, 10 ilin ise çok büyük şekilde yıkım yaşamasına sebep olan 2 büyük depremin ardından iş dünyası seferberlik ilan etti. Sinpaş Holding, depremden etkilenen 10 ilden gelen ve Marmaris’teki uygun ev ve otellerde misafir edilen 5 bin vatandaşa, yaklaşık 20 bin adet acil ihtiyaç duyulabilecek giysi ve hijyen malzemelerini ulaştırdı.

Sinpaş Holding tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Sinpaş Holding olarak, depremden etkilenen vatandaşlarımıza ihtiyaçları doğrultusunda destek olmak üzere çalışmalarımızı hızla sürdürüyoruz.

Bu süreçte depremden etkilenen 10 ilden gelen ve Marmaris’teki uygun ev ve otellerde misafir edilen 5.000 vatandaşımıza Sinpaş olarak, yaklaşık 20.000 adet acil ihtiyaç duyulabilecek giysi ve hijyen malzemelerini (1.300 adet şampuan, 5.000 adet terlik, 2.000 adet havlu, 10.000 adet iç giyim ürünü, 1.000 adet çorap) ulaştırdık.

Bu zorlu süreci birlik ve beraberlik içinde atlatacağımıza inanıyor, Marmaris halkının bu süreçte gösterdiği öz verili tavrı çok değerli buluyoruz.

Önümüzdeki süreçte de depremden etkilenen vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını takip edeceğiz ve gelişen yeni ihtiyaçlara göre yardımlarımızı ulaştırmaya devam edeceğiz.”

Bu haber toplam 1001 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.