Sinsi planı kahraman üsteğmen bozdu

Sinsi planı kahraman üsteğmen bozdu
Erdoğan’a suikastı Üsteğmen Selçuk Apaydın bozdu. Apaydın, Tuğamiral Alper’in darbeciler gelmeden önce ‘oteli sarın’ emrini yerine getirmedi, valiye...

Erdoğan’a suikastı Üsteğmen Selçuk Apaydın bozdu. Apaydın, Tuğamiral Alper’in darbeciler gelmeden önce ‘oteli sarın’ emrini yerine getirmedi, valiye ‘devletin yanındayız” diye telefon açtı.

Gözaltına alınan Aksaz Deniz Üs Komutanı Tuğamiral Namık Alper’in kalkışma gecesi Marmaris Jandarma İlçe Komutan Vekili Üsteğmen Selçuk Apaydın’ı arayarak askerleri ile birlikte emrine almak istediği ortaya çıktı. Suikast timi gelene kadar Erdoğan’ın kaldığı otelin etrafını jandarmaya sardırmak isteyen darbeci amiralin emrini dinlemeyen Üsteğmen Apaydın, emrindeki tüm jandarmaları silahlarıyla hazır şekilde komutanlık bahçesine çıkarttı. Ardından Muğla Valisi Amir Çiçek’i arayan Apaydın, devletin yanında olduklarını ve bu anlayış doğrultusunda üzerine düşen her türlü görevi yapmaya hazır olduklarını söyledi.

SUİKASTÇİLERİN PEŞİNE DÜŞTÜ

Selçuk Üsteğmen ile komutasındaki jandarmalar 3 gündür, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a suikast girişiminde bulunmak için geldikleri Marmaris’te çatıştıkları polislerden ikisini şehit ettikten sonra ormanlık ve dağlık alana kaçan darbeci askerleri arıyor. Apaydın’ın, Facebook hesabındaki profil resminde, Türk Silahlı Kuvvetleri onurumuzdur gururumuzdur. Vatan haini zihniyet başkadır. TSK ve Mehmetçikle ilgisi yoktur” yazıyor.

Bu haber toplam 4662 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.