Sıtkı Koçman Vakfından ödül

Sıtkı Koçman Vakfından ödül
Muğla Sıtkı Koçman Vakfı tarafından, Sıtkı Koçman anısına “Tutugo Denen Bir Şeyi Gapıgoma” konulu ödüllü kompozisyon yarışması düzenlendi....

Muğla Sıtkı Koçman Vakfı tarafından, Sıtkı Koçman anısına “Tutugo Denen Bir Şeyi Gapıgoma” konulu ödüllü kompozisyon yarışması düzenlendi. Yarışmada dereceye girenlere ödülleri Sıtkı Koçman Vakfında düzenlenen tören ile verildi.

Muğla Sıtkı Koçman Vakfı tarafından Sıtkı Koçman anısına ödüllü kompozisyon yarışması düzenlendi. 21 Kasım 2012 tarihinde sonuçları açıklanan “Tutugo Denen Bir Şeyi Gapıgoma” konulu kompozisyon yarışmasının dereceye girenlere ödülleri düzenlenen tören ile verildi. Muğla Sıtkı Koçman Vakfın’da düzenlenen törene Vakf Başkanı Naci Parmaksız, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Mansur Harmandar ve vakıf yönetim kurulu üyeleri ile mütevelli heyeti katıldı.

Törende konuşan Muğla Sıtkı Koçman Vakfı Başkanı Naci Parmaksız, “Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Türkiye’de bulunan üniversiteler arasında bir cazibe merkezi olmuştur. Üniversite yönetimi, vakfımız ve Milletvekillerimiz ile birlikte bir çok kişinin desteği ile Muğla Üniversitesi ismini Muğla Sıtkı Koçman olarak değiştirdik. Bu sene düzenlenen Sıtkı Koçman günlerinin Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi adında düzenlenmesi bizi daha çok mutlu etti. Bu sene Sıtkı Koçman anısına bir kompozisyon yarışması düzenledik. Bu yarışmanın konusu çok önemli ve zordu. Buna rağmen öğrencilerimizden çok iyi başarılar geldi” dedi.

Konuşmaların ardından dereceye giren öğrencilere ödüllerini vakıf yönetim kurulu üyeleri ile mütevelli heyeti verdi. Dereceye giren öğrencilerin isimleri şu şekilde birinci Muazez Şule Yapıcı, ikinci Sadık Dilmaç, üçüncü Filiz Karasu, dördüncü İsmail Alp Kınalı.

Bu haber toplam 537 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.