“Sivil Havacılık ve Terminal İşletmeciliği” semineri

“Sivil Havacılık ve Terminal İşletmeciliği” semineri
Muğla’nın Dalaman ilçesinde “Sivil Havacılık ve Terminal İşletmeciliği” semineri düzenlendi.YDA Dalaman Havalimanı tarafından, Muğla Sıtkı Koçman...

Muğla’nın Dalaman ilçesinde “Sivil Havacılık ve Terminal İşletmeciliği” semineri düzenlendi.

YDA Dalaman Havalimanı tarafından, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Dalaman Sivil Havacılık Yüksekokulu öğrencilerine, “Sivil Havacılık ve Terminal İşletmeciliği” semineri düzenlendi.

Havalimanı konferans salonunda düzenlenen seminerde YDA Dalaman Havalimanı Genel Koordinatörü Dr. Cengiz Tuğrul Ayaz ve Operasyon Müdürü Neslihan Kulleş tarafından Dalaman Havalimanı çalışma şartları ve prensiplerinin yanı sıra terminal işletmeciliği hakkında bilgiler verildi.

Seminere katılan öğrencilere terminal işletmeciliği hakkında bilgiler verdiklerini aktaran YDA Dalaman Havalimanı Genel Koordinatörü Dr. Cengiz Tuğrul Ayaz; “Terminal İşletmeciliği ve Kariyer günlerinin sonuncusunda kendi havalimanımızda, sivil havacılık öğrencileri ile beraberiz. Seminere katılan 82 öğrenciye terminal işletmeciliğini anlattık. Yap işlet devret modelinin ne olduğunu anlattık. Seminerin ardından kendi bünyemizde değerlendirmek amacıyla kariyer günleri düzenleyeceğiz. Bizim de ihtiyacımız olan sivil havacılık mezunu arkadaşlarımıza burada istihdam sağlayacağız” diye konuştu.

Bu haber toplam 1405 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.