Polis Kontrolünde Araçtan Zehir Saçan Sürüngenler Çıktı Polis Kontrolünde Araçtan Zehir Saçan Sürüngenler Çıktı

İstanbul Tuzla'da duvarlarında çatlaklar ve kabarmalar oluşan 4 katlı bir bina, güvenlik nedeniyle tedbiren tahliye edilerek mühürlendi.

Tuzla Evliya Çelebi Mahallesi'nde, 16 dairenin bulunduğu binanın duvarlarında meydana gelen çatlamalar nedeniyle durum, mahalle sakinleri tarafından yetkililere bildirildi. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, polis, AFAD ve zabıta ekipleri sevk edildi. Ekipler, yaptıkları ön incelemelerin ardından binanın boşaltılmasına karar verdi. Binanın tahliye edilmesinin ardından çevresinde güvenlik önlemleri alındı.

Tahliye edilen ailelerden bir kısmı yakınlarının evlerine yerleşirken, başka bir yere gitme imkanı olmayanlar, kaymakamlık tarafından otellere yerleştirildi. Binada çatlama sesleri duyan sakinlerden Hidayet Hasanoğlu, durumu yetkililere bildirdiklerini belirterek, "Ekipler geldiğinde binanın risk taşıdığını öğrendik ve tahliye edildik," dedi.

Kaynak: AA