12 Dev Adam’a Destek: Sevilen Dizinin İkinci Bölümü Ertelendi
Star TV’de yayın hayatına başlayan Çarpıntı dizisinin ikinci bölümünün bu akşam ekranlara gelmesi bekleniyordu. Ancak son dakika yapılan program değişikliğiyle dizinin ikinci bölümü ertelendi. Bu karar, Türkiye A Milli Basketbol Takımı’nın EuroBasket finalinde mücadele edecek olması nedeniyle alındı.
İlk bölümüyle izleyiciden tam not alan Çarpıntı dizisi, Sibel Taşçıoğlu, Kerem Bürsin, Lizge Cömert ve Deniz Çakır gibi isimlerin başrolleri paylaştığı yapım olarak dikkat çekiyor. Dizinin ikinci bölümü ise izleyicilerin merakla beklediği bölümler arasında yer alıyordu.
Milli takımın Almanya ile oynayacağı final maçı öncesi yapılan açıklamada, dizinin resmi hesaplarından şu ifadeler paylaşıldı:
"Final günü kalbimiz sahada! Bugün ÇARPINTI ekibi olarak hepimiz milli takım için tek yürek olduk. Haftaya #Çarpıntı 2. bölüm ile karşınızdayız."
Kaynak:ONEDİO
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.