ALANYA’DA MUĞLA RÜZGARI ESTİ
Alanya’da düzenlenen Okul Sporları Gençler Batı Grubu Grup Birinciliği Müsabakalarında Muğla rüzgarı esti. Türkiye finaline giden 4 takımdan 3’ü Muğla takımı oldu.
Okul Sporları müsabakalarında Muğla rüzgarı esti. 4 takımın Türkiye Finallerine yükseldiği toplamda 16 takımın katıldığı grup birinciliğinde, 3 Muğla Takımı finallere yükseldi. Bu kapsamda, Menteşe Spor Lisesi, Muğla Şehit Altuğ Pek Anadolu Lisesi, Milas Şehit Murat İnci Anadolu İmam Hatip Lisesi Türkiye finallerine yükseldi.
Tüm takımlara Türkiye Finallerinde başarılar dileyen Muğla Hokey İl Temsilcisi Serkan Şen, “Muğla Hokey’de bir ekol haline geldi. Hokey sahamızın yapılmasını bekliyoruz. Sahamız olmadan bu başarılar geliyor, sahamız olursa Muğla Hokeyini kimse tutamaz. Neredeyse tüm ilçelerimizde çok sağlam bir örgütlenmemiz var ve her ilçedeki okul takımlarımız, süper liglerdeki takımlarımız Muğla Hokeyinin sağlam alt yapısını oluşturuyor” dedi.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.