Ali Koç Transfer Görüşmesi Yapılan Bölgeleri Tek Tek Açıkladı

Ali Koç Transfer Görüşmesi Yapılan Bölgeleri Tek Tek Açıkladı
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, transfer çalışmaları ve mali bağımsızlık süreci hakkında konuştu.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, yeni sezona hızlı başlayan takımda transfer gündemini açıkladı. İki kanat ve bir orta saha oyuncusu ile görüşmelerin sürdüğünü belirtti. Milan Skriniar transferine değinen Koç, “Haziran’da alsaydık 20 milyon euro ödeyecektik. Bekledik ve 6 milyon euroya tamamladık.” dedi.

Son Dakika haberine göre, Transferlerin sportif akıl, karakter, takım ruhu ve ekonomik dengeye göre yapıldığını vurgulayan başkan, Feyenoord maçındaki taraftar desteğini de övdü: “Geriye düşmemize rağmen destek sahaya yansıdı.”

Mali bağımsızlık yolunda önemli bir adım attıklarını söyleyen Koç, Bankalar Birliği anlaşmasının kısa süre içinde geride kalacağını açıkladı.

Kaynak:SONDAKİKA.COM

Bu haber toplam 24 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.