BEŞİKTAŞ’IN YENİ BAŞKANI BELLİ OLDU

BEŞİKTAŞ’IN YENİ BAŞKANI BELLİ OLDU
Beşiktaş’ın Olağanüstü Seçimli Genel Kurulu'nda siyah-beyazlıların yeni başkanı Serdal Adalı oldu. Adalı, 8.901 oy alarak başkanlık koltuğuna oturdu.

Beşiktaş’ta Olağanüstü Seçimli Genel Kurul sona erdi. Sinan Erdem Spor Salonu’nda gerçekleşen ve yaklaşık 12 saat süren seçimde, Serdal Adalı galip geldi. Sabah 10.00’da başlayan oy verme işlemi, 13 bin 158 genel kurul üyesinin katılımıyla gerçekleşti. Salon kapıları saat 17.00’de kapanırken, oy kullanma sırasında olan üyeler, oylarını tamamlamak için işlemlerine devam etti.

Thumbs B C 2F1C63A8Fc139B416D59F124D0278616

25 sandığın tümünde rakibi Hüseyin Yücel’den daha fazla oy alan Serdal Adalı, toplam 8 bin 901 oy ile Beşiktaş’ın yeni başkanı oldu. Hüseyin Yücel ise 3 bin 637 oy aldı.

Beşiktaş’ta 2025 yılının mayıs ayında olağan seçimli genel kurul yapılacak. Adalı, bu genel kurula kadar siyah-beyazlı kulübün başkanlığını üstlenecek.

Thumbs B C 4189E7Ce014Be2E012Bfdb5Bf181F6Ae

Kaynak:İHA

Bu haber toplam 57 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.