Beşiktaş’tan TFF’ye Sert Tepki!

Beşiktaş’tan TFF’ye Sert Tepki!
Beşiktaş, Süper Lig’in 23. haftasında oynanacak Sivasspor karşılaşmasının saatinin değiştirilmesi yönündeki talebiyle ilgili bir açıklama yaptı.

Ömer Erdoğan’ın teknik direktörlüğünü yaptığı Sivasspor ile Ole Gunnar Solskjaer yönetimindeki Beşiktaş, 8 Şubat Cumartesi akşamı saat 19.00’da 4 Eylül Stadyumu’nda karşı karşıya gelecek.

Beşiktaş’tan Maç Saati İçin Talep

Siyah-beyazlı kulüp, kritik mücadele öncesinde maç saatinin değiştirilmesi yönündeki taleplerine ilişkin bir paylaşımda bulundu. Beşiktaş’ın resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Sivasspor maçımızın saat değişikliği ile ilgili talebimize cevap vermeyi düşünüyor musunuz?" ifadelerine yer verilerek Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) etiketlendi.

Beşiktaş’ın bu talebine TFF’den henüz resmi bir yanıt gelmiş değil.

Kaynak:ENSONHABER

Bu haber toplam 95 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.