DALAMAN OKULLARI RAFTİNGDE TARİH YAZDI

DALAMAN OKULLARI RAFTİNGDE TARİH YAZDI
Rize ili Ardesen ilçesinde yapılan Okul sporları Rafting Türkiye Finallerinde  Muğla’yı temsil eden Dalaman’lı okullar dallarında 4 Türkiye Birinciliği elde ederek büyük bir başarıya imza attı.

Dalaman ilçesi rafting okul sporlarında büyüm bir başarıya imza attı. Antrenör Saniye Uyar Kırık yönetiminde Rize Ardeşen ilçesinde gerçekleşen Okul sporları Rafting Türkiye Finallerinde mücadele eden Dalaman ilçe okulları 4 Türkiye Birinciliği elde etti.

whatsapp-image-2022-06-14-at-11-28-28.jpeg

Toplam 36 takımın yarıştığı finallerde Dalaman Öztaş Anadolu Lisesi Bayanlarda ve Mix Karmada ayrı ayrı Türkiye Birinciliğini elde ederken, Dalaman Cumhuriyet Ortaokulu Kızlarda ve Erkeklerde Türkiye Birincisi oldu. Finallerde Yıldızlar Kategorisinde mücadele eden bir başka Dalaman okulu Şehit Emre Kargın Anadolu Lisesi’de Türkiye İkinciliğini elde etti.

Türkiye çapında yakaladıkları başarı nedeniyle çok gururlu olduklarını ifade eden Antrenör Saniye Uyar Kırık, ‘Finallerde Dalaman'ımızı pırıl pırıl gençlerimiz temsil etti. Çok çalıştık çalışmamızın karşılığını 4 Türkiye Birinciliği ile taclandirdik. Ogrencilerimi cani gönülden kutluyorum’ dedi.

Bu haber toplam 450 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.