Galatasaray’da Tansiyon Yükseldi: Dursun Özbek’ten Barış Alper Hamlesi

Galatasaray’da Tansiyon Yükseldi: Dursun Özbek’ten Barış Alper Hamlesi
Galatasaray’da Barış Alper Yılmaz kaynaklı kriz devam ediyor. Hem oyuncu hem de kulüp yetkililerinden gelen açıklamaların ardından sürpriz bir gelişme yaşandı: Başkan Dursun Özbek’in aldığı haber, Florya’da tansiyonu yeniden yükseltti.

Galatasaray’da Barış Alper Yılmaz kaynaklı kriz devam ediyor. Hem oyuncu hem de kulüp yetkililerinden gelen açıklamaların ardından sürpriz bir gelişme yaşandı: Başkan Dursun Özbek’in aldığı haber, Florya’da tansiyonu yeniden yükseltti.

Şok haber sitesinde yer alan habere göre, Suudi Arabistan ekibi NEOM’un cazip teklifine sıcak bakan Barış Alper Yılmaz, yönetimin izin vermemesi nedeniyle bir süre antrenmanlara katılmamıştı. Yeniden sahalara dönen milli futbolcu, yönetime flaş bir haber iletti ve bu gelişme sarı-kırmızılı kulüpte tartışmaları yeniden alevlendirdi.

NEOM’un 10 milyon dolarlık 4 yıllık sözleşme teklifi gündeme bomba gibi düşmüştü. Ancak Galatasaray yönetimi oyuncunun ayrılmasına izin vermedi. Teklifin bonservis bedeliyle birlikte 40 milyon dolara çıkması bile yönetimin kararını değiştirmedi. Başkan Dursun Özbek, kadro planlamasında Barış Alper’e yer verdiklerini ve oyuncuyu satmayacaklarını açıkça ifade etti.

Galatasaray’ın transfere engel koymasının ardından Barış Alper’in menajeri Tuncay Maldan’ın yönetimi eleştirmesi tartışmaları derinleştirdi. Bu süreçte milli futbolcunun antrenmanlara katılmaması, taraftarlar arasında da tepkilere yol açtı.

Geçtiğimiz günlerde takımla antrenmanlara başlayan Barış Alper, teknik direktör Okan Buruk’tan özür diledi. Ancak gelen son bilgiler, krizin tamamen çözülmediğini gösteriyor. Genç oyuncunun NEOM’dan gelen teklifi hâlâ değerlendirilmesini istediği öğrenildi. Bu durum, kulüp içinde rahatsızlık yaratıyor.

Başkan Dursun Özbek’in, Barış Alper ile ilgili nihai kararını teknik heyetin hazırlayacağı rapora göre vereceği bildirildi. Rapora bağlı olarak oyuncuya para cezası uygulanıp uygulanmayacağı değerlendirilecek. Öte yandan Okan Buruk, Kayseri maçı sonrası yaptığı açıklamada taraftarları milli oyuncuya tepki göstermemeleri yönünde uyardı.

Kaynak:ŞOK

Bu haber toplam 96 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.