Galatasaray’da Transferin Son Gününde İki Ayrılık

Galatasaray’da Transferin Son Gününde İki Ayrılık
Transfer döneminin sona ermesine saatler kala Galatasaray’da kadro yapılanmasına yönelik hamleler sürüyor.

12 Eylül gece yarısı (00.00) itibarıyla sona erecek yaz transfer dönemi öncesinde, sarı-kırmızılı ekipte iki futbolcunun daha takımdan ayrılması bekleniyor.

Kadro derinliğini dengelemek ve forma rekabetini artırmak isteyen teknik heyet, özellikle genç oyuncuların düzenli forma giyebileceği takımlara gitmesine sıcak bakıyor.

Metehan Baltacı Kiralanıyor

Fanatik'in haberine göre, Galatasaray yönetimi, Metehan Baltacı’yı gelişimi açısından Kocaelispor’a kiralık olarak göndermeyi planlıyor. Genç savunma oyuncusunun, daha fazla süre alabileceği bir ortamda tecrübe kazanması hedefleniyor.

Ahmed Kutucu Göztepe Yolcusu

Öte yandan, geçtiğimiz sezonun ara transfer döneminde Eyüpspor’dan 5.9 milyon euro bonservis bedeliyle transfer edilen Ahmed Kutucu, sarı-kırmızılı formayla beklenen katkıyı verememişti. 25 yaşındaki oyuncu için Göztepe ile yapılan görüşmelerde sona gelindiği ve büyük ölçüde anlaşma sağlandığı ifade ediliyor.

Yeni sezonda İzmir temsilcisi Göztepe’nin formasını giymesi beklenen Ahmed Kutucu, Galatasaray kariyerine nokta koymaya hazırlanıyor.

Kaynak:ntvspor

Bu haber toplam 110 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.