Kadıköy’de Yıkım: Fenerbahçe, Son Dakikada Yıkıldı
Domenico Tedesco yönetimindeki Fenerbahçe ile Emre Belözoğlu’nun çalıştırdığı Kasımpaşa, Chobani Stadyumu’nda karşı karşıya geldi ve mücadele 1-1 sona erdi.
Fırsatlar Boşa Gitti
- dakikada Asensio’nun ara pasıyla ceza sahasına giren Musaba’nın çaprazdan vuruşu üstten auta çıktı. 15. dakikada Kasımpaşa, Benedyczak’ın pasıyla savunmanın arkasına sarkan Diabate ile net fırsat yakaladı ancak Ederson son anda topu kornere çeldi.
- dakikada Asensio’nun penaltı noktası üzerinden çektiği şutu kaleci Gianniotis çıkardı. İlk yarının sonlarında, 45+1’de Musaba’nın pasıyla Asensio’nun şutunu Gianniotis bir kez daha kurtardı.
İkinci yarıda Fenerbahçe birçok gol fırsatı buldu: Nene’nin ortasında Yiğit Efe Demir’in vuruşu auta gitti, 51. dakikada Talisca serbest vuruştan kaleyi yokladı ancak top yan direğe çarptı.
Kasımpaşa 10 Kişi Kaldı
90+2’de Kasımpaşa 10 kişi kaldı. Takım kaptanı Ben Ouanes, Yiğit Efe’ye yaptığı faulün ardından ikinci sarı karttan kırmızı görerek oyun dışında kaldı.
Son Dakikalar Drama Dolu
Fenerbahçe, 90+5’te Nene’nin sol kanattan ortasında Asensio’nun gelişine yaptığı mükemmel vuruşla öne geçti. Ancak Kadıköy’de heyecan bitmedi. Kasımpaşa, 90+11’de Baldursson’un ortasını Allevinah tamamlayarak skoru 1-1’e taşıdı.
Maçın kalan bölümünde başka gol olmayınca, puanlar paylaşıldı. Fenerbahçe puanını 53’e yükseltti ve Galatasaray ile fark 2’de kaldı. Kasımpaşa ise 20 puana ulaştı. Ligin bir sonraki haftasında Fenerbahçe, Antalyaspor deplasmanına gidecek; Kasımpaşa ise sahasında Çaykur Rizespor’u ağırlayacak.
Kaynak:Haberler.com
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.