Ömer Faruk Yurtseven, Golden State Warriors ile 10 Günlük Sözleşme İmzaladı

Ömer Faruk Yurtseven, Golden State Warriors ile 10 Günlük Sözleşme İmzaladı
NBA ekiplerinden Golden State Warriors, milli basketbolcu Ömer Faruk Yurtseven ile 10 günlük sözleşme imzaladı. Kulüpten yapılan açıklamada, "Warriors takımı Ömer Yurtseven ile 10 günlük sözleşme imzaladı." İfadelerine yer verildi.


27 yaşındaki Yurtseven, Yunan ekibi Panathinaikos’tan ayrıldıktan sonra NBA G League takımlarından Rio Grande Valley Vipers’e transfer olmuştu. Milli oyuncu, daha önce NBA’de Miami Heat ve Utah Jazz formalarını giyerken, yeni takımıyla ilk kez parkeye çıktı.

isimsiz
Amerikan Basketbol Ligi’nde (NBA), Ömer Faruk Yurtseven’in forma giydiği Golden State Warriors New York Knicks’e 110-107 mağlup oldu. Madison Square Garden’da oynanan karşılaşmada Doğu Konferansı üçüncüsü Knicks, 21 sayı geriden gelerek rakibini devirdi ve üst üste 3, toplamda ise 44. Galibiyetini elde etti.
Knicks’te Jalen Brunson 30 sayı ve 9 asist kaydederken, Karl-Anthony Towns 17 sayı ve 12 ribaunt ile mücadeleyi tamamladı. Yurtseven ise ilk maçında yaklaşık 13 dakika süre alırken, 4 ribaunt ile oynadı.

Kaynak:NTV

Bu haber toplam 44 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.