Sınırsızlık Meydanı’ndan Stadyuma Yürüdüler: Muğlaspor Taraftarı Tek Yürek Oldu
14
Muğla’da bugün futbol heyecanı sadece sahada değil, sokaklarda da yaşandı. Play-Off 1. Tur 2. maçında Kızılkaya Tarım Şanlıurfaspor ile karşı karşıya gelen Muğlaspor için taraftarlar erken saatlerde organize oldu.
24
48 Gençlik taraftar grubu öncülüğünde yapılan çağrıyla, saat 14.00’te Sınırsızlık Meydanı’nda toplanan taraftarlar, meşaleler ve tezahüratlar eşliğinde tek yürek oldu. “Bugün günlerden Muğlaspor” sloganlarıyla meydanı dolduran yeşil-beyazlılar, buradan hep birlikte Muğla Atatürk Stadyumu’na yürüyüş gerçekleştirdi.
34
Kritik mücadele öncesinde şehirde adeta bayram havası oluşurken, taraftarlar 90 dakika boyunca takımlarının yanında olacaklarını vurguladı. “Atkını al, bayrağını al, tribündeki yerini erken al” çağrıları karşılık bulurken, yürüyüş korteji Muğla sokaklarında görsel şölen oluşturdu.
44
Bugün saat 16.00’da oynanacak olan karşılaşma öncesi tribünleri dolduran Muğlaspor taraftarı, takımlarına güçlü bir destek vererek Play-Off yolunda itici güç olmayı hedefledi.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.