Su değil çorba akacak

Su değil çorba akacak
Muğla Belediyesi kent merkezinde yeni bir uygulama başlatıyor. Öğrencilerin ve vatandaşların sabahları çorba içebilmesi için iki adet çorba çeşmesi...

Muğla Belediyesi kent merkezinde yeni bir uygulama başlatıyor. Öğrencilerin ve vatandaşların sabahları çorba içebilmesi için iki adet çorba çeşmesi kurdu. Her sabah öğrenciler okula giderken çeşmenin musluğunu açacak ve bardaklarına çorba dolduracak. Muğla Belediye Başkanı Osman Gürün “ Çocuklarımızın ve sabah işe giden vatandaşlarımızın sıcak çorba içmesi için iki adet çorba çeşmesi kurduk” dedi.

İki adet çorba çeşmesi

Kış ayının başlamasıyla birlikte Muğla Belediyesi öğrenci ve işe giden vatandaşların sıcak çorba içmesi için çorba çeşmeleri kurdu. Çorba çeşmelerinin birisi üniversite öğrencilerinin yoğun bulunduğu Kötekli Mahallesine kuruldu. Diğer çorba çeşmesi ise yeni garaj yanında bulunan Latif Serpil parkına kuruldu.

Çorba çeşitleri olacak

Muğla Belediyesi tarafından kurulan iki adet çorba çeşmesinde her gün değişik çorba çeşitleri olacak. Muğla Belediye Başkanı Osman Gürün “ Kış ayı geldi. Sabahları soğuk oluyor. Özellikle öğrencilerimiz ve sabah işe giden vatandaşlarımızın sıcak bir çorba içmesi için iki adet çorba çeşmesi kurduk. İnsanlarımız her sabah sıcak çorba içecek” dedi.

Bu haber toplam 536 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.