SU HATLARI YENİLENDİ

SU HATLARI YENİLENDİ
Muğla genelindeki içme suyu problemlerini çözmeye devam eden MUSKİ Genel Müdürlüğü, son olarak Fethiye’nin çeşitli mahallerinde hat yenileme çalışması...

Muğla genelindeki içme suyu problemlerini çözmeye devam eden MUSKİ Genel Müdürlüğü, son olarak Fethiye’nin çeşitli mahallerinde hat yenileme çalışması gerçekleştirdi. Mevcut içme suyu hattının yetersiz gelmesi ve sürekli olarak kaçakların meydana gelmesi üzerine harekete geçen MUSKİ 6. Bölge Şube Müdürlüğü ekipleri 4 mahallede toplam 2 bin 200 metrelik içme suyu hattını yeniledi. 

Faralya, Sarıyer, Genişburnu ve Bağlıağaç Mahallelerinde gerçekleştirilen hat yenileme çalışmaları sonucu mahallelerde bulunan 145 hanenin içme suyu problemi ortadan kaldırıldı.

Çalışmalar hakkında konuşan MUSKİ Genel Müdürü Baki Ülgen, İl genelinde yürüttükleri çalışmaların hız kesmeden devam ettiğini ve tüm vatandaşların sorunsuz olarak içme suyu ihtiyacını karşılayabilmek için var güçleriyle çalıştıklarını vurguladı. Ülgen, “MUSKİ olarak önceliğimiz vatandaşlarımızın temiz ve sürekli içme suyunu karşılamak. Muğla’nın merkeziyle en ücra köşesinde yaşayan bir vatandaş su hizmetinden aynı oranda ve kalitede yararlanmalı. Bunun için her mahallede ekiplerimiz eksikleri tespit ederek sorunları ortadan kaldırma adına özverili biçimde çalışıyor. Son olarak Fethiye’nin 4 mahallesinde içme suyu hat yenileme çalışmalarını tamamladık. Amacımız tüm halkımıza kaliteli hizmet sunabilmek” dedi.

Bu haber toplam 484 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.