ŞUAYİP ÖZBEK YENİDEN BAŞKAN

ŞUAYİP ÖZBEK YENİDEN BAŞKAN
Yatağan Muhtarlar Derneği’nin Genel Kurulu geçtiğimiz Çarşamba günü Yatağan Gençlik Merkezi toplantı salonunda yapıldı. Genel kurulda mevcut Başkan Şuayip Özbek yeniden seçilerek güven tazeledi.

Yatağan Muhtarlar Derneği Genel Kurulu geçtiğimiz Çarşamba günü Yatağan Gençlik Merkezi toplantı salonunda yapıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan genel kurula, Muhtarlar Derneği Başkanı Şuayip Özbek ve muhtarlar katıldı.

Yatağan Kaymakamlığı şefi Mehmet Celep gözetiminde yapılan genel kurulda, Divan Başkanlığını Gökpınar Mahalle Muhtarı Kudret Uçar yaptı.

Derneğin faaliyet raporları gelir gider okunarak aklandı. Genel kurulda daha önce 30 TL olan aidatlar 50 TL’ye çıkarıldı.

Faaliyet ve çalışma raporlarının okunmasından sonra yapılan seçimde yeni yönetim şu isimlerden oluştu:

Şuayip Özbek, Ertan Uysal, Yaşar Uysal, Mefhar Tüzün, Cafer Ateş.

Yeniden başkan seçilen Şuayip Özbek, “Bu ulvi görevi en iyi bir şekilde yerine getirmek çalışacağız. Hiçbir üyemiz diğerinden farklı değildir yani tarafsız görev yapacağız. Bizler halkın sorunlarını ilgili kurumlara aktarmakta ve çözüm üretmekte olan kirşleriz. İlçemiz ve kendimize hayırlı olsun” dedi.

HABER: SERDAL KAYHAN

Bu haber toplam 688 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.