SÜLEYMAN GİRGİN İSTİFA ETTİ

SÜLEYMAN GİRGİN İSTİFA ETTİ
Yatağan Maden İş Sendikası Şube Başkanı Süleyman Girgin görevinden istifa etti. Girgin’in önümüzdeki günlerde CHP’den Muğla Milletvekili Aday adayı...

Yatağan Maden İş Sendikası Şube Başkanı Süleyman Girgin görevinden istifa etti. Girgin’in önümüzdeki günlerde CHP’den Muğla Milletvekili Aday adayı olması bekleniyor.

2004 yılından buyana Yatağan Maden iş Sendikası Şube Başkanlığını yürüten Süleyman Girgin milletvekili aday adayı olmak için istifa etti. Süleyman Girgin istifasına yazılı bir basın açıklamasıyla duyurdu. Girgin “1999 yılında Maden-İş Sendikası Yatağan ve Havalisi Şubesinde Şube Sekreteri olarak başladım. 2004 yılından itibaren şube başkanı olarak sürdürdüğüm mücadelenin, sendika ayağını bugün itibariye noktalıyorum.Ancak bu; mücadeleyi noktalıyoruz anlamına gelmiyor. Hayat devam ettikçe bizim mücadelemiz de devam edecektir.İstifam, bu mücadelemizi farklı bir zemin ve farklı bir kulvara taşıma amaçlıdır.Bu konuda detaylı açıklamayı önümüzdeki günlerde yapacağım.Bu güne kadar beraber çalıştığım mesai arkadaşlarıma ve omuz omuza, yan yana birlikte mücadele verdiğimiz tüm emekçi dostlarımıza, halkımıza ve sesimizi duyurmamıza yardımcı olan basın emekçilerimize sonsuz teşekkür ederim” dedi.

Bu haber toplam 537 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.