SURİYE'Lİ KIZIN YÜZÜGÜLDÜ

SURİYE'Lİ KIZIN YÜZÜGÜLDÜ
Bodrum Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün “Atma Paylaş” kampanyası kapsamında yaptığı yardımlar devam ediyor. Suriye’deki...

Bodrum Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün “Atma Paylaş” kampanyası kapsamında yaptığı yardımlar devam ediyor. 

Suriye’deki iç savaş nedeniyle ülkelerinden ayrılmak zorunda kalan ve İslamhaneleri Mahallesi’nde kiraladıkları evde ikamet eden Suriyeli aileye, ihtiyaçları doğrultusunda Bodrum Belediyesi ekipleri tarafından mobilya, giyim, yorgan gibi eşyalar ile erzak yardımında bulunuldu. Üç çocuğu olan ailenin çocukları için de oyuncak ve çikolata getiren ekipler, bir süre çocuklarla ilgilenip oyunlar oynayarak onların hoşça vakit geçirmelerini sağladı.

7 ay önce Türkiye’ye gelerek Bodrum’da yaşamaya karar veren ailede, baba mermercide çalışarak para kazanırken, anne de 8, 7 ve 3 yaşlarındaki üç çocuğuyla ilgileniyor. Ülkelerindeki olumsuz koşullar nedeniyle okula başlayamayan çocuklarını, burada okula gönderme fırsatı da bulan aile, bu zamana kadar yaptıkları yardımlar için başta Bodrum Belediyesi olmak üzere komşularına ve çevredeki duyarlı vatandaşlara teşekkür etti.

“Atma Paylaş” kampanyasına destek vermek isteyen vatandaşlarımız, Bodrum Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne 0 252 319 44 48 numaralı telefondan ulaşarak bilgi alabilir ve yardımda bulunabilirler.

Bu haber toplam 432 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.