Suya tarım ilacı koydular

Suya tarım ilacı koydular
Muğla’da iki çocuk babalarının aldığı 5 litrelik damacana suyun içine tarım ilacı dökünce 5 kişilik aileden 4’ü hastanelik oldu. Hayati tehlikeleri...

Muğla’da iki çocuk babalarının aldığı 5 litrelik damacana suyun içine tarım ilacı dökünce 5 kişilik aileden 4’ü hastanelik oldu. Hayati tehlikeleri bulunan 4 kişi Ege Üniversitene sevk edildi.

İzmir’e sevk edildiler

İlginç olay Muğla’nın Süpüroğlu Yaylasında önceki gece yaşandı. Baba İsmail Çelikoğlu 5 litrelik damacana suyunu eve götürdü ve mutfağa bıraktı.  Bu arada Esra(7) ve Fazıl(4) mutfakta buldukları tarım ilacını 5 litrelik damacananın içerisine boşalttı. Sudan ilk önce 68 yaşındaki ana anne Hümayin Çelen, daha sonra Esra Çelikoğlu ve Fazıl Çelikoğlu içti. Ane anne ve iki çocuk zehirlendi. Baba İsmail Çelik Hümayin Çelen ve çocuklarını Muğla Sıtkı Koçman Araştırma ve Uygulama Hastanesine götürdü. Burada yapılan müdahalede üç kişinin de zehirlendiği ortaya çıktı. Doktorlar Hümayin Çelen ve çocukları acil olarak Ege Üniversitene sevk etti.

Aynı sudan baba da içti

Hümayin Çelen ve çocukların İzmir’e sevk edilmesinin ardından baba İsmail Çelikoğlu eve geri döndü. Damacadan birkaç bardak su içti ve zehirlendi. Hastaneye kaldırılan İsmail Çelikoğlu’da Ege Üniversitesine sevk edildi. Hastaların hayati tehlikelerinin bulunduğunu söyleyen Muğla İl Sağlık Müdürü Cihan Tekin, “Hazır alınan su, tarım ilacı ile karıştırılmış. Bunun nasıl olduğunu bilmiyoruz ama çocuklar ile baba ve ana annenin  hayatı tehlikesi sürüyor. Burada doktorlarımız çok hızlı bir şekilde müdahale ettiler. Zehirlenme ilacına karşı bir olan bir ilaç verildi. Tedavilerinin devamı için baba ve çocuklar İzmir Ege Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesine sevk edildiler” dedi.

Bu haber toplam 639 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.