Tanışma Kahvaltısı

Tanışma Kahvaltısı
Bu yıl BAL’a (Bölgesel Amatör Lig) yükselen ve gerekli transferleri de yaparak BAL’da kalıcı olmayı hedefleyen Ortaca Belediye Sporlu takımda kalan ve...

Bu yıl BAL’a (Bölgesel Amatör Lig) yükselen ve gerekli transferleri de yaparak BAL’da kalıcı olmayı hedefleyen Ortaca Belediye Sporlu takımda kalan ve yeni transfer etiği oyunculara sezon öncesi Toprakana Restaurantta Yönetim Kurulu tarafından tanışma ve kaynaşma kahvaltısı verildi.

Kahvaltıya tüm sporcularla birlikte Belediye Spor Başkanı Metin Yıldırım ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Teknik Direktör Egemen Urhan ve yardımcıları katıldı. Geçen yıl ligin son üç ayında Teknik Direktör olarak Ortaca Belediye Sporun başına getirilen Egemen Urhan kahvaltı öncesi yaptığı açıklamada “ zor bir dönemde iyi olan bir takıma geldim. Takımın çıkıp çıkmama ihtimaliyle birlikte zorlu rakipler vardı, Ortaca Belediye Spora bilenen takımlar vardı. Buna rağmen oyuncuların, yönetimin, teknik heyetin ve Ortaca’lı sporseverlerin destekleri ve yardımlarıyla üç yıldır uğraşılan BAL’a çıktık. BAL zorlu bir lig hatta 3. lig takımlarından güçlü olan takımlar, kulüpler var onun için hazırlıklarımızı o yönde yaptık. Transferlerimizi liglerde tecrübesi olan oyuncuları tercih ederken kişilik ve karakterlerinin de Ortaca’ya uygun olan oyuncuları kadromuza kattık. Geçen yılki takımdan yedi oyuncu ile ve takıma uygun yeni transferlerle birlikte alt yapı antrenörümüzün tavsiyesiyle sekiz oyuncuda alt yapıdan takıma dâhil oldu. Kaynaşmaları için çalışmalarımızı aralıksız sürdürerek Ortaca’ya yakışır bir takım oluşturduğumuzu düşünüyorum. Teknik heyet olarak biz zaten bu ligde tecrübeliyiz ve oluşturduğumuz takımla iyi şeyler yapacağımıza inanıyorum. Bizi tekrar bu göreve layık gören yöneticilerimize teşekkür ediyor ve teknik heyet olarak Ortaca’nın adını sadece liglerde değil birçok yerde duyurmak için çalışmalarımızı yapacağız. Bu başarıyı yakalamamızda ve Ortaca’nın adının birçok yerde duyulması için başta idari amirlerin, yönetimin, Ortaca’lı sporseverlerin desteklerine ihtiyacımız var” dedi. BAL’da kalıcı olmak için çalışmalarını yaptıklarını belirten Ortaca Belediye Spor Başkanı Metin Yıldırım; her türlü faaliyetlerde ve yapılan transferlerde emeği geçen başta Belediye Başkanı Hasan Karaçelik’e, yönetim kurulu arkadaşlarıma, tüm Ortaca’lı sporseverlere ayrı ayrı teşekkür ediyorum dedi.

uz. Bu proje bize birçok kolaylık sağlayacak.’’ ifadelerini kullandı.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mansur Harmandar projenin bu aşamaya gelmesinde büyük payı olan Vali Çiçek’e teşekkür ederken, Muğla’nın Türkiye’den dünyaya açılan bir pencere olması için çaba sarf ettiklerini belirtti.

Vali Çiçek ve Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mansur Harmandar TEKNOPARK projesindeki gayretli çalışmalarından dolayı Öğretim Görevlisi Filiz Öner ile Yard. Doç. Dr. Nurettin Öner’e teşekkürlerini sundu.

Bu haber toplam 515 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.