TANSEL COŞKUN BAŞKAN ADAYI

TANSEL COŞKUN BAŞKAN ADAYI
MHP İl Başkanlığı için Gazeteci Tansel Coşkun dün düzenlediği basın toplantısıyla adaylığını açıkladı. Coşkun “ Muğla’nın ve Türkiye’nin...

MHP İl Başkanlığı için Gazeteci Tansel Coşkun dün düzenlediği basın toplantısıyla adaylığını açıkladı. Coşkun “ Muğla’nın ve Türkiye’nin durumu ortada. Türkiye’de geçen 13 yıllık AKP hükümetinde hukuk, demokrasi ve anayasal haklar ihlal edilmiştir” dedi.

7 Haziran genel seçimler öncesi MHP Muğla İl Başkanlığı 22 Şubat tarihinde yapılıyor. MHP’de ilk başkanlık adaylığını gazeteci Tansel Coşkun açıkladı. Coşkun düzenlediği basın toplantısında “ Türkiye’de yolsuzluk, rüşvet ve adam kayırma almış başını gitmiş. Muğla’nın ve Türkiye’nin durumu ortada. Türkiye’de geçen 13 yıllık AKP hükümetinde hukuk, demokrasi ve anayasal haklar ihlal edilmiştir.13 yılda iktidarın Türkiye içerisinde yaptığı tek şey sat kurtul, Türkiye dışında ise ver kurtul anlayışından başka bir şey değildir. Düzmece delillerle gazeteciler, polisler, bilim adamları,askerler zindanlara atılmıştır.7 Haziran seçimleri Türkiye için bir dönüm noktasıdır. Ben ve arkadaşlarım bu kötü gidişata dur diyebilmek için MHP Muğla İl Başkanlığına aday oldum” dedi.

Bu haber toplam 616 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.