Tarihi soygun çözülemedi

Tarihi soygun çözülemedi
Muğla’nın Bodrum ilçesinde geçtiğimiz 7 Temmuz gününde 30 ünlü ismin villaları soyulmuştu. Jandarma 16 kişiden oluşan özel bir ekip kurdu. Özel...

Muğla’nın Bodrum ilçesinde geçtiğimiz 7 Temmuz gününde 30 ünlü ismin villaları soyulmuştu. Jandarma 16 kişiden oluşan özel bir ekip kurdu. Özel ekip 5 aydır hırsızların izini sürdü ancak hiçbir sonuç alamadı.

30 ünlünün evi soyulmuştu

Muğla’nın Bodrum ilçesinde geçtiğimiz 7 Temmuz günü aralarında  Fenerbahçe eski Başkanı Ali Şen, Gaziantepspor Başkanı İbrahim Kızıl, Kuveyt Emiri'nin oğlu Nasser Sabah El Ahmet El Jaber El Sabah ve DEPA Elektronik'in Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Demir'in de aralarında bulunduğu 30'a yakın ismin villası soyuldu. Hırsızlar, Şen'in villasından içinde yaklaşık 4 bin dolar bulunan kasa ile Fenerbahçe'nin 100'üncü kuruluş yıldönümüne özel olarak 18 karat altın ve safir kristalden hazırlanan kol saatini çaldı. Kızıl ve Demir'in villarından tablet bilgisayar, para kasası ve beyaz eşyalar, El Sabah'ın villasından ise içinde mücevher ve döviz bulunan çelik kasayla değerli eşyalar çalındı.

Özel ekip kurulmuştu

Bodrum’u sarsan soygun olayı ile ilgili olarak jandarma 16 kişiden oluşan özel bir ekip oluşturdu. Bodrum’da ki tarihi soygunu aydınlatmak ve hırsızları yakalamak için oluşturulan özel ekip Yalıkavak beldesindeki 400’e yakın güvenlik kamerası kaydını incelemeye aldı. 5 ay boyunca milyarlarca görüntü karesi tek tek incelendi. Güvenlik kamerası kayıtlarında hırsızlık şebekesinin villaları soyulan ünlülerin yaz sezonunda verdikleri partilere katıldığı ortaya çıktı. Ancak tüm çalışmalara rağmen hırsızlık şebekesinin izine rastlanmadı.

Bu haber toplam 577 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.