Taşkıran: Üyelerimize baskı yapılıyor

Taşkıran: Üyelerimize baskı yapılıyor
Mustafa inci- Muğla Eğitimsen Şube Başkanı Bilgi Taşkıran “ Eğitim Sen üyelerimize çok büyük baskılar var. Hükümetin sendikası olan Eğitim Birsen’e...

Mustafa inci- Muğla Eğitimsen Şube Başkanı Bilgi Taşkıran “ Eğitim Sen üyelerimize çok büyük baskılar var. Hükümetin sendikası olan Eğitim Birsen’e geçmeleri konusunda gerek ilçe milli eğitim müdürlüklerinde gerekse il milli eğitim müdürlüğünde baskılar yapılıyor” dedi.

Üyeler sürgün ediliyor

Muğla Eğitimsen Şube Başkanı Bilgi Taşkıran okullarda üyelerine sendika değiştirmeleri için baskı yapıldığını ileri sürdü. Bilgi Taşkıran “ Eğitimsen olarak 2 bin civarında üyemiz var. Üyelerimizle ilgili büyük sıkıntılar var. Özellikle yönetim kurulu üyelerimiz sürgün ediliyor. Eğitimsen üyesi 30 okul müdürümüz vardı. Şuan 3 okul müdürümüz var. O okul müdürlerimize de sendika değiştirmesi için baskılar yapılıyor. Bu baskılar gerek ilçe milli eğitim müdürlüğünde, gerekse il milli eğitim müdürlüğünde yapılıyor. Üyelerimize hükümet yanlısı olan Eğitim Bir Sen’e geçmeleri doğrultusunda baskılar yapılıyor. Bu baskılar her geçen gün artıyor” dedi.

Çalışan gazeteciler günü kutlu olsun

Muğla Eğitimsen Şube Başkanı Bilgi Taşkıran “ 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü kutluyorum. Tüm basın emekçilerinin günü kutlu olsun. Gazeteci arkadaşların ne kadar zor şartlar altında görevlerini yapmaya çalıştıklarını biliyoruz. Özellikle son yıllarda gazeteler ve gazeteciler üzerinde kurulan ve kurulmaya devam eden baskıları yakından görüyoruz” dedi.

Bu haber toplam 512 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.