TATİLCİ KELEBEKLER VADİSİNDE DÜŞTÜ

TATİLCİ KELEBEKLER VADİSİNDE DÜŞTÜ
Barındırdığı 80'den fazla kelebek türü, şelalesi ve doğal güzelliği ile Fethiye'nin dünyaca ünlü Kelebekler Vadisinde son 3 ayda 6 kişi düşerek...

Barındırdığı 80'den fazla kelebek türü, şelalesi ve doğal güzelliği ile Fethiye'nin dünyaca ünlü Kelebekler Vadisinde son 3 ayda 6 kişi düşerek yaralanmıştı.

Son olarak vadideki şelaleye parmak arası terlikle gezmeye giden Cevat Balaban ayağı kayması sonrası düşerek yaralandı. Balaban'ın imdadına bu kez Umke ve 112 Acil Sağlık Ekipleri yetişerek ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırdı.

Etrafı 350 metreye ulaşan sarp kayalık ve duvarlarla çevrili olan Fethiye'nin ünlü Kelebekler Vadisine tatile gelen Cevat Balaban patika yoldan şelaleye terlikle yürüyüşe çıktı. Şelaleye yürüyüş esnasında ayağı kayarak düşen Balaban, Umke ve 112 acil sağlık ekiplerinden yardım istendi. UMKİ ve sağlık ekipleri Ölüdeniz Jandarma Komutanlığının sağladığı sürat botuyla kelebekler vadisine denizden çıktı. Vadide şelaleye doğru 2 Km yürüyen ekipler kazazedeye ulaşarak ilk müdahaleyi şelale yanında yaptı. Sedyeye alınan Cevat Balaban Kelebekler Vadisi plajına kadar sedyede taşındı. Plajda bota alınan Cevat Balaban Ölüdeniz Kumburnu tabiat parkı plajına getirildi. 112 acil ve motorize sağlık ekiplerinin karşıladığı Cevat Balaban ambulansa alınıp Fethiye Özel Leton Hastanesine kaldırıldı.

Kelebekler vadisinde düşen ve ayağında kırık tespit edilen kazazede Cevat Balaban'ın hayati tehlikesinin olmadığı ifade edildi.

Bu haber toplam 577 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.