Tecavüzden tutuklandılar

Tecavüzden tutuklandılar
Muğla’nın Yerkesik Beldesine bağlı Meke Köyünde 13 yaşındaki SG’ye bir yıl boyunca tecavüz ettikleri iddia edilen İ.K(35),O.Ç(18) ve Ç.K(40) çıkartıldıkları...

Muğla’nın Yerkesik Beldesine bağlı Meke Köyünde 13 yaşındaki SG’ye bir yıl boyunca tecavüz ettikleri iddia edilen İ.K(35),O.Ç(18) ve Ç.K(40) çıkartıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.  Bir yıl boyunca tecavüze uğrayan SG devlet koruması altına alınırken yaşadığı olayları atlatabilmesi için psikolojik tedavi altına alındı.

Jandarma ekipleri Muğla’nın Yerkesik beldesine bağlı Meke köyünde devriye görevi yaparken 13 yaşındaki S.G’nin hal ve davranışlarından şüphelendi. Psikolog gözetiminde jandarma SG’nin başından geçenleri öğrendi. Bir yıl önce İ.K,O.Ç ve Ç.K 13 yaşındaki SG’ye tecavüz ettiği ortaya çıktı. İ.K tecavüz anını cep telefonuyla kayıt altına aldı. SG’ye “ bundan sonra derdiğimizi yapmazsan bu görüntüleri internette yayınlarız” diyerek tehdit etti. Bir yıl boyunca 13 yaşındaki SG’ye tecavüz ettiler.  Jandarma ekipleri önceki gün  İ.K,O.Ç ve Ç.K gözaltına aldı. Jandarmada ifadeleri alının üç kişi daha sonra mahkemeye sevk edildi. İ.K,O.Ç ve Ç.K çıkartıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Bir yıl boyunca tecavüze uğrayan SG devlet koruması altına alınırken yaşadığı olayları atlatabilmesi için psikolojik tedavi altına alındı.

Bu haber toplam 731 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.