Tekin ön seçim dedi

Tekin ön seçim dedi
MUSTAFA İNCİ- CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin partinin 2014 seçimlerinde başkan adaylarını 1989 yılında olduğu gibi belirleneceğini söyledi....

MUSTAFA İNCİ- CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin partinin 2014 seçimlerinde başkan adaylarını 1989 yılında olduğu gibi belirleneceğini söyledi. CHP 1989 yılında belediye başkan adaylarını ön seçim ile belirlemişti.

Partisinin Muğla İl Başkanlığı tarafından düzenlenen il danışma kurulu toplantısına katılan CHP Genel Başkan Yardımcısı partisinin belediye başkan adaylarını nasıl belirleyeceğini açıkladı. İl danışma kurulu toplantısına CHP Muğla İl Başkanı Mustafa Öztürk, CHP Merkez ilçe Başkanı Bahattin Gümüş, Muğla Belediye Başkanı Osman Gürün, CHP’li belediye başkanları ve partililer katıldı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin gazetecilerin “ belediye başkan adaylarını atama ile mi yok sa ön seçim ile mi belirleyeceksiniz” soruna “ 1989 yılında olduğu gibi adaylarımızı aynı şekilde belirleyeceğiz. Ancak o denem yaptığımız hataları da yapmayacağız. Cumhuriyet Halk Partisi 1989 yılında olduğu gibi oy patlaması yaşayacağız” dedi. CHP 1989 yılında  belediye başkan adaylarını ön seçim ile belirlemişti.

Bu haber toplam 688 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.