Temizlik işçilerine alkışlı destek

Temizlik işçilerine alkışlı destek
Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir, Koronavirüs (Covid-19) salgınına karşı yoğun mesai harcayan temizlik işçilerini sabah mesaisi öncesi belediye...

Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir, Koronavirüs (Covid-19) salgınına karşı yoğun mesai harcayan temizlik işçilerini sabah mesaisi öncesi belediye personeli ile alkışladı.

Ortaca Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri sabah mesaisi öncesi sürprizle karşılaştı. Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir’in isteği ile belediye binası önünde toplanan personel, Koronavirüse karşı mücadelede yoğun mesai harcayan temizlik işçilerine alkışlarla destek verdi.

Temizlik İşleri Müdürlüğünün 80 personel ve 12 araçla çalışmalarını sürdürdüğünü aktaran Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir, risk altında çalışan işçilerin sağlıklarının yanı sıra motivasyonlarının da önemli olduğunun altını çizdi.

Personellerinin gerekli önlemleri alarak çalışmalarını yürüttüğünü belirten Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir, “Dünyayı ve ülkemizi saran Koronavirüs salgını nedeniyle zor bir süreçten geçiyoruz. Bu zor süreçte bizim en büyük destekçimiz tabi ki sağlık çalışanlarımız. Özverili çalışmalarından dolayı sağlık çalışanlarımızı kutluyorum. Bunun yanı sıra temizlik işçilerimizi de gözardı etmememiz gerekiyor. Onlarda risk altında çok büyük özveriyle çalışıyorlar. Yoğun mesai harcıyorlar. Onlara destek vermek amacıyla bütün mesai arkadaşlarımla beraber böyle bir etkinlik düzenledik. Bir ay bazı kurumları kapatabilirsiniz ama bir gün çöpü almıyorum diyemezsiniz. Bizim için çok değerli mesai arkadaşlarıma özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.

Bu haber toplam 1480 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.