Terim’e tuvalette dayak

Terim’e tuvalette dayak
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim’in küçük kızı 23 yaşında ki Buse Terim Bodrum’da arkadaşlarıyla eğlenmek için gittiği eğlence merkezi...

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim’in küçük kızı 23 yaşında ki Buse Terim Bodrum’da arkadaşlarıyla eğlenmek için gittiği eğlence merkezi Ship A Hoy’un tuvaletinde İrem Güler isimli bir kız tarafından dövüldüğü ileri sürüldü. Burada Buse Terim’in arkadaşlarının İrem Güler’e saldırıp darp ettiği ileri sürüldü. İddialara göre İrem Güler Jandarmaya giderek Buse Terim ve arkadaşlarından şikayetçi oldu.  Olayı duyan Fatih Terim gece geç saatlerde kızının bulunduğu mekana giderek kızını eve götürdü.

Tuvalette sıra kavgası

Tenkit Direktör Fatih Terim’in kızı Buse Terim geçtiğimiz gün Bodrum’un ünlü eğlence mekanlarından birisi olan Ship A Hoy’a gitti. 5-6 kişilik arkadaş grubuyla eğlenen Buse Terim bir süre sonra tuvalete gitmek için masadan ayrıldı. Buse Terim tuvalete gittiğinde isminin İrem Güler olduğu sarışın bir kızla tuvalet sırası yüzünden tartıştı. İddiaya göre İrem Güler elindeki çantasıyla Buse’nin kafasına vurdu ve daha sonra tokatladı. Bu sırada tuvalette bulunan diğer bayan müşteriler ikilinin kavgasını büyümeden ayırdı.

Ağlayarak masaya geldi

Tuvalette dayak yiyen Buse Terim daha sonra ağlayarak arkadaşlarının bulunduğu masaya geldi. Buse’nin masa da oturan arkadaşları kısa süre panik yaşadı. Buse masada oturan arkadaşlarına ağlayarak "İçeride bir kız üzerime saldırdı. Bana tokat attı. Şikayetçi olacağım" dedi. Masada oturan Emre Belözoğlu'nun yeğeni Volkan Bahçekapılı Buse'yi güçlükle sakinleştirdi ve teselli etti.

Buse’nin arkadaşları kıza saldırdı

Tuvalette dayak yiyen Buse Terim’in arkadaşları Buse’ye dayak attığı ileri sürülen İrem Güler’e saldırdı. Bir hayli hırpalandığı öğrenilen İrem Güler’in jandarmaya giderek Buse Terim ve arkadaşlarından şikayetçi olduğu ileri sürüldü. Bu sırada kızının bir eğlence mekanında dayak yediğini öğrenen Fatih Terim kızının bulunduğu eğlence merakına gitti. Fatih Terim’in kızı Buse’yi daha sonra eve götürdüğü öğrenildi.

Bu haber toplam 837 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.