Teşekkürler Ayser Teyze

Teşekkürler Ayser Teyze
Muğla’da Hayırsever Ayser Eren(75) tarafından 75 günde yapılan Kazım-Ayser Eren Ortaokulu eğime girdi. Yaklaşık 500 bin liraya mal olan okulun açılışında...

Muğla’da Hayırsever Ayser Eren(75) tarafından 75 günde yapılan Kazım-Ayser Eren Ortaokulu eğime girdi. Yaklaşık 500 bin liraya mal olan okulun açılışında Muğla Valisi Fatih Şahin Ayser Eren’in eline öperek “ teşekkürler Ayser Teyze” dedi.

Muğlalı Hayırsever 75 yaşındaki Ayser Eren tarafından yaptırılan Kazım-Ayser Eren Ortaokulu, 75 günde hazırlanarak dün düzenlenen resmi açılış töreniyle yeni eğitim-öğretim yılına yetiştirildi. Yatağan’da ilk defa bir hayırsever tarafından yaptırılan okulun resmi açılış törenine ilgi büyük oldu. Törene;  Hayırsever Ayser Eren ve yakınları,  Muğla Valisi Fatih Şahin, CHP Muğla Milletvekili Prof.Dr.  Nurettin Demir. İl Jandarma Komutanı Fevzi Kurşun, Yatağan Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Göksel Söylemez, Belediye Başkanı H. Haşmet Işık,  İl genel Meclis Başkanı Cemal Gürpınar, Eski milletvekilleri Fevzi Topuz, Seyfi Terzibaşıoğlu,  İl ve İlçeden çok sayıda Daire Amiri, Eğitim camiası, Siyasi parti temsilcileri,  sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, Eğitim Gönüllüleri Derneği yetkilileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

“Hayalimdi, gerçek oldu”

Okul Müdürü İlyas Doğan’ın sunduğu törende,  konuşan Hayırsever Aysel Eren; “ Hayatta tek hayalim bir okul yapmaktı,  bunu gerçekleştirdiğim için çok murtluyum.  Bu okulu kısa sürede yapan firmaya,  Sayın Valimize Belediye Başkanıma, Eğitim Gönüllüleri Derneğine, tüm eğitim camiasına ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

Törende son konuşmayı yapan Muğla Valisi Fatih Şahin; “Bu okulu yaptıran hayırsever ve kısa sürede yapan firma olmak üzere tüm emeği geçenlere eğitim camiamıza çok teşekkür ediyorum.  Yeni eğitim sezonu ve yeni sistemde Muğla’da bir sorunumuz bir sıkıntımız yok. Muğla Valisi Fatih Şahin daha sonra hayırsever Ayser Eren’in elini öperek “ teşekkürler Ayser Teyze” dedi.

Bu haber toplam 472 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.