TOGG, MENTEŞE'DE TANITILDI

TOGG, MENTEŞE'DE TANITILDI
Türkiye'nin yerli ve milli otomobili Togg, Muğla’nın Menteşe ilçesi Cumhuriyet Meydanı’nda vatandaşlara tanıtıldı. Muğlalı vatandaşlar arabayı görebilmek için adeta izdiham oluşturdu. Bazı vatandaşlar arabaya dokunmak için birbirini ezerken bazı vatandaşların ise Togg’u öptüğü görüldü.

Türkiye'nin yerli otomobili Togg, Muğla’da vatandaşların beğenisine sunuldu.
İlk olarak Bodrum, Milas ve Yatağan’da vatandaşlara tanıtılan Togg, son olarak Menteşe ilçesine getirildi ve Cumhuriyet Meydanı’nda vatandaşların beğenisine sunuldu.
Otomobile yoğun ilgi gösteren vatandaşlar, yakından inceledikleri aracın yanında fotoğraf çektirmek için adeta birbirini ezerek, izdiham oluşturdu.
Bazı vatandaşlar arabaya dokunmak için yarışırken bazı vatandaşların ise Togg’u öptüğü görüldü.
AK Parti Muğla İl Başkanı Gültekin Akça, Togg’u Muğla’da misafir etmekten mutlu olduklarını dile getirerek, şunları söyledi:
“Sayın Cumhurbaşkanımız AK Parti’yi kurduğunda her şey Türkiye için demişti. İktidar olduğunda da Türkiye eskisi gibi olmayacak demişti. O günden bugüne hiçbir şey eskisi gibi olmadı. Sayın Cumhurbaşkanımız bu süreçte yerli ve milli vurgusu yapmıştı. Türkiye gibi 80 milyon nüfusu aşmış bir ülkenin artık yerli ve milli bir otomobili olmalıydı. Nihayet Togg üretime geçti. Bu aracı Muğla’da misafir etmekten son derece mutluyuz. Durmak yok, yola devam.”

(GÜZİDE KASIM)

Bu haber toplam 1101 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.