Tokcan İHANETE UĞRADIM

Tokcan İHANETE UĞRADIM
MUSTAFA İNCİ- Belediye Başkanlığından 1 Temmuz tarihinde istifa edeceğini açıklayan Datça Belediye Başkanı Şener Tokcan 2014 yerel seçimlerinde ihanete...

MUSTAFA İNCİ- Belediye Başkanlığından 1 Temmuz tarihinde istifa edeceğini açıklayan Datça Belediye Başkanı Şener Tokcan 2014 yerel seçimlerinde ihanete uğradığını kendi partililerinin seçim günü dahi başka bir siyasi partiye çalıştığını ileri sürdü.

Osman Gürün ile sorunum yok

CHP’li Datça Belediye Başkanı Şener Tokcan’ın istifamı verdim açıklaması CHP’de adeta bomba etkisi yarattı. CHP Muğla İl Başkanı Mürsel Alban ve Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün istifasını geri çekmesi için Şener Tokcan ile görüştü. Ancak Tokcan’ı istifadan vazgeçiremediler. Şener Tokcan istifa gerekçesiyle ilgili ilginç açıklamalarda bulundu. Datça Belediye Başkanı Şener Tokcan  “Elbette Büyükşehir Yasası'nın etkisi var ama asıl sebep bu değil. CHP Datça ilçe Başkanlığı bana köstek oldu. Seçim döneminde bile başka partinin sandık görevlisi gibi çalıştılar. Yaptığım her şeyi şikayet ettiler. Artık yoruldum. Koltuk, makam gibi kaygım yok. Kararım kesin, geri dönüş yok" dedi. CHP üyeliğim devam edecek. Sadece buradaki arkadaşlarla olanları anlattım. Bunun dışında ne Genel Merkez'le ne de iddia edildiği gibi Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün'le hiçbir sorunum yok" dedi.

Kendi partililerim beni şikayet etti

CHP Datça İlçe Teşkilatı'nın daha önce farklı partilerde siyaset yapmış bir işadamını başkan yapmak istediklerini belirten Başkan Şener Tokcan şöyle konuştu: "2014 seçimleri için adaylık başvurusu yapmadım, 8 arkadaşım aday adayı oldu. Bazıları, ben olmayacağım için başvurdular ama sonuçta Genel Merkez beni aday gösterdi. Seçim günü bile kaybetmem için ellerinden geleni yaptılar. Bir başka parti için sandık görevlisi gibi çalıştılar. Yaptığım her hizmeti, imzasız dilekçelerle şikayet ettiler. Belediye personeli kışkırtıldı, tehdit edildi. Yani bu şartlarda seçime gittim ve yüzde 47 civarında oyla seçildim. Bütün olanlar beni yordu. Herşey üst üste geldi" dedi.

Bu haber toplam 532 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.