Tur Otobüsü ile Otomobil Çarpıştı:11 Yaralı

Tur Otobüsü ile Otomobil Çarpıştı:11 Yaralı
Muğla’nın Yatağan ilçesinde dün gece tur otobüsü ile yabancı plakalı aracın çarpışması sonucu meydana gelen kazada 7’si yabancı 11 kişi yaralandı....

Muğla’nın Yatağan ilçesinde dün gece tur otobüsü ile yabancı plakalı aracın çarpışması sonucu meydana gelen kazada 7’si yabancı 11 kişi yaralandı. Yaralılara ilk müdahaleyi Muğla Büyükşehir Belediyesi'nin Doktor Başkanı Osman Gürün yaptı.

Edinilen bilgiye göre, Madenler kavşağından Aydın istikametine dönüş yapan Güney Yılmaz yönetimindeki RSCN 99 yabancı plakalı araç ile Sedat Öztürk yönetimindeki içinde yabancı turistleri taşıyan 31 YG 992 plakalı otobüs çarpıştı.

Kaza sonrası 112 Acil Çağrı Merkezi’ne yapılan ihbar ile olay yerine çok sayıda 112 Acil Sevir ambulansı sevk edildi. Yaralılardan yabancı araç sürücüsü Güney Yılmaz ve eşi Merve Yılmaz Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine, Hollanda uyruklu Adriana Dina Wilhemmina, Geodge Fernaldo, Justin Tilburg, Celine Tilburg, Monique Gerardine, Fas uyruklu Abdelouahıd Bakalı, Fransa uyruklu Esmeralda Zouina, tur şirketi görevlisi Rifat Arıkan ve Ayla Ege de 112 ekipleri tarafından Yatağan Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

İlk müdahale Büyükşehir Belediye Başkanı Gürün’den

Milas’tan dönen Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, kazanın üstüne denk geldi. Dr Başkan kazada yaralanan vatandaşlara ilk müdahaleyi yaparak 112 ekiplerine yardımcı oldu. Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı, kaza ile ilgili olarak soruşturmanın devam ettiği açıklandı.

Bu haber toplam 3046 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.