Turizmde kaçak içki alarmı

Turizmde kaçak içki alarmı
Turizm sezonunun başlamasıyla birlikte Muğla’nın turizm merkezlerinde sahte ve kaçak içki alarmı verildi. Muğla Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele...

Turizm sezonunun başlamasıyla birlikte Muğla’nın turizm merkezlerinde sahte ve kaçak içki alarmı verildi. Muğla Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Müdürlüğü ekipleri 7 il ve iki ilçede düzenlediği eş zamanlı operasyonla 13 bin 758 şişi bandrolsüz ve kaçak içki ele geçirdi. Operasyonlarda 4 kişi gözaltına alındı.

7 AY BOYUNCA TAKİP EDİLDİLER

Muğla Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Ekiplerine 7 ay önce turizm merkezlerine kaçak ve bandrolsüz içki sokulduğu ihbarı yapıldı. İhbarın ardından ekipler şebekeyi teknik takibe aldı. 7 ay boyunca turizm merkezlerine kaçak ve bandrolsüz içki soktuğu ileri sürülen şebeke izlendi. Önceki gün operasyon için düğmeye basıldı. Muğla Merkez, Milas ve Dalaman ilçelerinin yanı sıra İzmir, Uşak, Kütahya, Manisa, Aydın ve Denizli illerinde düzenlenen eş zamanlı operasyon düzenledi. Düzenlenen operasyonlarda 3 bin 617 şişe gümrük kaçağı votka, bin 370 şişe gümrük kaçağı viski,8 bin 755 şişe bandrolsüz şarap ele geçirildi. Operasyonda M. N,C. N,F. A ve C. K. İsimli 4 kişi gözaltına alındı.

 AJANDA TUTMUŞLAR

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekiplerinin düzenlediği operasyonda bir de ajanda ele geçirildi. Ajanda da işçi şebekesinin bu güne kadar hangi işletmelere ne kadar içki verdiği bunun karşılığında ne kadar para aldıkları yazılı. Öte yandan ajandada turizm sezonu boyunca hangi işletmelere ne kadar içki verileceği yazılı.

Bu haber toplam 434 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.