Türk Kızılayı Muğla Şubeleri İftarda Buluştu

Türk Kızılayı Muğla Şubeleri İftarda Buluştu
Türk Kızalayı’nın Muğla il genelindeki şube başkanları ve yönetim kurulu üyeleri, Muğla Şubesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen iftar yemeğinde...

Türk Kızalayı’nın Muğla il genelindeki şube başkanları ve yönetim kurulu üyeleri, Muğla Şubesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi.

Türk Kızılayı Muğla Şube Başkanlığı’ncadernek ilçe şube başkanları ve şube yönetim kurulu üyelerine iftar yemeği verildi.

Türk KızılayıMuğla Şube Başkanlığı’nın ev sahipliğinde düzenlenen yemeğe,Muğla Şube Başkanı Bülent Karakuş, Milas Şube Başkanı Mustafa Gezgici, Bodrum Şube Başkanı Zeynep Begüm Güder, Köyceğiz Şube Başkanı İbrahim Şahin, Dalaman Şube Başkanı Fatma Çalkın, Marmaris Şube Başkanı Nafız Kamadan, Ula Şube Başkanı Nasuh Kanat ve yönetim kurulu üyeleri ile Fethiye şube personeli Diler Değer, Marmaris Kan Merkezi Müdürü Dr. Fethi Halepliler katıldı.

İftar yemeğine katılan Türk Kızılayı şube başkanları ve yönetim kurulu üyeleri, Muğla il genelinde Kızılay adına yapılacak çalışmalarda daha iyi hizmet verebilmek için karşılıklı fikir ve görüş alışverişinde bulunma fırsatı da buldu.

Bu haber toplam 505 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.