Türkiye şampiyonu oldular

Türkiye şampiyonu oldular
(Muğla)Ortaca İşitme Engelli Spor Kulübü Derneği Bayanlar Futsal Takımı, Türkiye Futbol Federasyonu'nun “Türkiye Futbol Oynuyor” Projesi kapsamında...

(Muğla)Ortaca İşitme Engelli Spor Kulübü Derneği Bayanlar Futsal Takımı, Türkiye Futbol Federasyonu'nun “Türkiye Futbol Oynuyor” Projesi kapsamında destek verdiği İşitme Engelliler Spor Federasyonu tarafından 17-21 Şubat 2016 tarihlerinde düzenlenen İşitme Engelliler Türkiye Kadınlar Futsal Şampiyonu oldu.

Şampiyonada ilk maçında İstanbul SessizlerSpor’la karşılaşan Ortaca İşitme Engelli Spor Kulübü müsabakadan 3-0 galip ayrıldı. Guruplarındaki ikinci karşılaşmalarında ise baştan sona üstün bir oyun sergileyen Ortaca İşitme Engelli Spor Kulübü, Karşıyaka İşitme Engelliler takımını 22-0 gibi net bir skorla geçmeyi başardı. Yarı final ve Final maçlarında da sahaya koydukları güzel oyunlarıyla net skor alan Ortaca İşitme Engelli Spor Kulübü Turnuvanın Şampiyonu oldu. Turnuvada şampiyon olan Ortaca İşitme Engelli Spor Kulübü Derneği Bayanlar Futsal Takımı’ndan 6 sporcunun 19 Haziran - 2 Temmuz 2016 tarihlerinde İtalya'da yapılacak olan Kadınlar Dünya Şampiyonası'na katılacak Futsal Milli Takıma girmeye hak kazandı.

Bu haber toplam 564 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.