Üç Vekil Mazbatalarını Aldı

Üç Vekil Mazbatalarını Aldı
1 Kasım tarihinde gerçekleşen Milletvekilleri Genel Seçiminde Muğla milletvekili seçilen Ak Parti’den Hasan Özyer, Nihat Öztürk ve MHP’den Mehmet Erdoğan...

1 Kasım tarihinde gerçekleşen Milletvekilleri Genel Seçiminde Muğla milletvekili seçilen Ak Parti’den Hasan Özyer, Nihat Öztürk ve MHP’den Mehmet Erdoğan İl Seçim Kurulu’na gelerek mazbatalarını aldılar. Muğla Adliyesi binasında gerçekleşen mazbata törenine Ak Parti İl Başkanı İhsan Küreci, Ak Parti İlçe Başkanı Erdoğan Ünal, AK Parti Belediye Meclis Üyesi Av. Gültekin Akça, MHP Muğla İl Başkanı Mehmet Korkmaz, MHP Menteşe İlçe Başkanı Hüseyin Nizamoğlu ve partililer katıldı.

MHP’den üçüncü dönem de Muğla milletvekili olarak meclise giden Mehmet Erdoğan, mecliste çalışmalara devam edeceklerini belirterek, “Hep birlikte bir seçim kampanyasını daha sonuçlandırdık. Mazbatamızı aldık. Öncelikle memleketimiz ve milletimiz için hayırlı olmasını diliyorum. Tarihte her mahkum olan suç işlemiş değildir bizleri de halkımız mahkumetti ama biz doğru bildiklerimizi söylemeye devam edeceğiz” dedi.

dördüncü kez Muğla Milletvekili olarak meclise gidecek olan Hasan Özyer ise, “Huzur içerisinde bir sesçim geçirdik. Seçim sonuçları ülkemize hayırlı olsun, milli irade böyle gerçekleşmiştir. Vatandaşlarımız bizlere tek başına iktidar olma görevi verdi. Bizlerde bu güne kadar yaptığımız gibi Muğla’mız ve ülkemiz için çalışmaya hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

Muğla’nın mevcut milletvekilleri içinde AK Parti’den Hasan Özyer dördüncü defa seçilirken,  CHP’den Ömer Suha Aldan, Nurettin Demir ve MHP’den Mehmet Erdoğan üst üste üçüncü defa CHP’den Akın Üstündağ ise ikinci kez meclise gitmeye hak kazandı.  AK Parti’den Nihat Öztürk  ise ilk defa meclise gitti. 1 Kasım tarihinde gerçekleşen Milletvekili Genel Seçimlerinde Muğla’dan CHP’den 3, AK Parti’den 2 ve MHP’den bir kişi milletvekili seçilerek TBMM’ye gitmeye hak kazanmıştı. Hasan Telli

Bu haber toplam 467 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.