Üçüncü Kattan Düştü Burnu Bile Kanamadı

Üçüncü Kattan Düştü Burnu Bile Kanamadı
Muğla merkezde 3 yaşındaki Abdullah Efe Karaman evlerinin bulunduğu üçüncü kattan düştü. İlk önce kamyonun üzerine düşen Karaman daha sonra kaldırımda...

Muğla merkezde 3 yaşındaki Abdullah Efe Karaman evlerinin bulunduğu üçüncü kattan düştü. İlk önce kamyonun üzerine düşen Karaman daha sonra kaldırımda yürüyen Sezer Zorlu’nun üzerine düştü. Hastaneye kaldırılan  Efe Karaman tedavi altına alındı.

Muğla merkezde Orhaniye Mahallesi 14 nolu sokakta bulunan apartmanın üçüncü katında dün ilginç bir olay yaşandı.  Babaanne Havvana Aşık torunu Abdullah Efe Karaman’ı banyo yaptırmak istedi. Ancak Efe Karaman banyo yapmamak için evin içinde babahannesinden kaçmaya başladı. Babaannesinden kaçan Abdullah Efe Karaman üçüncü katta açık olan evin pencereden aşağıya düştü. Üçüncü kattan aşağıya düşen Efe Karaman kaldırım kenarına park etmiş kamyonetin üzerine düştü. Çarpmanın etkisiyle komyonetin üzerinden yere düşeceği sırada kaldırımda yürüyen Sezer Zorlu’nun omuzuna düştü. Efe Karaman çevredeki vatandaşlar tarafından Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan Abdullah Efe Karaman’nın her hangi bir hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.

MUSTAFA İNCİ

Bu haber toplam 1503 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.