Üçüncü Lige Çıkanca Başkanlığı Bırakacak

Üçüncü Lige Çıkanca Başkanlığı Bırakacak
Büyükşehirden Sınırsız OtobüsBal Liginde 10’uncu grupta şampiyon olan Muğlaspor üçüncü lige çıkmak için Pazar günü Konya’da Sultangazispor...

Büyükşehirden Sınırsız Otobüs

Bal Liginde 10’uncu grupta şampiyon olan Muğlaspor üçüncü lige çıkmak için Pazar günü Konya’da Sultangazispor ile karşı karşıya gelecek. Muğlaspor’un karşılaşmadan galibiyetle ayrılması durumda üçüncü lige çıkmış olarak. Pazar günü Konya deplasmanına çok sayıda taraftarın gitmesi için Muğla’da büyük bir çalışma başlatıldı. Muğla Valiliği. Muğla Büyükşehir Belediyesi, odalar, taraftar dernekleri kolları sıvadı. Muğla Büyükşehir Belediyesi Konya deplasmanına gitmek isteyen taraftarlar için sınırsız otobüs temin etti.

Muğla Bürokrasisi Konya’ya Gidiyor

Muğlaspor için tarihi bir karşılama olacak olan Sultangazi maçı için Muğla bürokrasisi Konya’ya maça gidiyor. Muğla Valisi, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı, Menteşe Belediye Başkanı, Yatağan Belediye Başkanı, daire müdürlere maça gitme kararı aldı. Muğla’nın 6 milletvekili, siyasi partilerin il ve ilçe başkanları da Konya’ya giderek Muğlaspor’a destek verecek.

Başkanlığı Bırakıyor

Muğlaspor Kulüp Başkanı Haluk Beyimoğlu “ Pazar günü Konya’da tarihimizin en önemli maçlarından birisini oynayacağız. Sultangazi maçını kazandığımız takdirde üçüncü lige çıkacağız. Pazar günkü karşımadan galibiyetle ayrılıp üçüncü lige çıktığımızda kulüp başkanlığını bırakacağım. Biz kulübün yönetimine gelirken Muğlaspor’u üçüncü lige çıkartacağız diye söz verdik. Kulübü üçüncü lige çıkarttıktan sonra başkanlığı bırakma kararı aldım. Biz koltuk sevdalısı değiliz.  Ancak Pazar günü bir aksilik olur üçüncü lige çıkamaz isek kulüp başkanlığına devam edeceğim. Kulübü yarı yolda bırakmam” dedi.

Bu haber toplam 992 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.